Eemland zuid 13.15 uur

Utrecht 23-01-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Man aangehouden voor mishandeling

AMERSFOORT De politie heeft zaterdagavond, om 19.25 uur, een 22-jarige inwoner uit Duitsland, aangehouden voor mishandeling van een 23-jarige vrouw uit Amersfoort.

De man kreeg in de woning van het slachtoffer een conflict met haar waarbij hij de aangeefster sloeg en schopte. Een aantal spullen in de woning werden ook door de verdachte vernield.

De man werd aangehouden en ingesloten in het politiebureau. De vrouw hoefde zich niet onder behandeling te stellen van een arts.

Dronken man aangehouden

AMERSFOORT De politie heeft zaterdagavond, om 20.50 uur, een 25-jarige inwoner van Maarssen aangehouden voor dronkenschap, niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs en het niet voldoen aan een bevel of vordering.

De man werd door agenten van het mountainbiketeam gecontroleerd op de Kleine Koppel omdat hij sterk naar alcohol rook. Hij wenste zijn identiteitsbewijs niet te laten zien en liep weg bij de agenten. Een weigering om te blijven staan leidde tot een aanhouding. Tijdens de aanhouding pleegde hij verzet waarna hij geboeid werd overgebracht naar het politiebureau. De man is daar ingesloten.