Politie Zeeland


Z-466-2005 Rookwaren gestolen bij inbraak in Sluiskil

Bij een inbraak in een winkelpand in Sluiskil is in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote hoeveelheid rookwaren weggenomen.
De waarde van de gestolen rookwaren bedraagt vermoedelijk enkele duizenden euro's. Braakschade is niet bekend.


O-467-2005 Auto total loss bij eenzijdig ongeval

Bij een eenzijdig ongeval op het Pykeswegje in Goes heeft zaterdagmorgen rond 09.15 uur een 31-jarige man uit 's Gravenpolder zijn auto total loss gereden.
Hij raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt waardoor hij via de berm in een sloot tot stilstand kwam. De bestuurder liep hierbij een paar wondjes op aan zijn hand.


W-468-2005 Inbraken in winkelpanden

Aan de Hermesweg in Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag ingebroken in drie winkelpanden.
De buit bestond uit een geldbedrag van enkele honderden euro's. Braakschade is onbekend.


O-469-2005 Automobilist voor diverse overtredingen bekeurd

In Kapelle is zaterdagmiddag een 27-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland voor diverse overtredingen bekeurd.
Hij reed met hoge snelheid in de bebouwde kom, gaf geen richting aan bij het afslaan en vertoonde gevaarlijk rijgedrag. Nadat hij een stopteken had gekregen, bleek hij ook zijn gordel niet om te hebben. Voor de diverse overtredingen werd hij bekeurd voor in totaal 200 euro.


O-470-2005 Rijden onder invloed in Tholen
Op de Eeweg in Tholen is zaterdagavond rond 20.15 uur een 72-jarige automobiliste uit die plaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Zij was al rijdend langzaam de berm ingereden waar haar auto bijna in de sloot belandde. Uit een afgenomen blaastest bleek ze teveel te hebben gedronken. Ze kreeg een rijverbod van 3 uur en een boete.


O-471-2005 Rijden onder invloed in Scharendijke
Zaterdagavond rond 21.00 uur is op de Kuijerdamseweg in Scharendijke een 36-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete.


Z-472-2005 Geparkeerde auto met afbijtmiddel overgoten
Op de Vergaertstraat in Sluiskil is in de nacht van vrijdag op zaterdag een geparkeerde auto met vermoedelijk een afbijtmiddel overgoten waardoor de verf afbladderde.





Politie Zeeland