Gemeente Heeze-Leende


Heeze luidt de weg in!

Op zondag 23 januari 2005 zullen de Jan Deckersstraat en de Kapelstraat feestelijk geopend worden.

Om 13.00 uur racen prominenten tegen elkaar op steps. Daarnaast zijn de winkels deze zondag open en zijn in de straat een klimwand, een rodeostier, een springkussen, een bungee run en een grimestand te vinden. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door t Inventielke en Gin Geheur. Ook is er een mogelijkheid om een lekker drankje of hapje te nuttigen.

Na een lange periode van werkzaamheden in de Jan Deckersstraat en Kapelstraat is het einde in zicht. Veel mensen hebben hard gewerkt om de straat zo snel mogelijk opnieuw in te richten. Het resultaat is een mooie, goed ingerichte straat. Om de werkzaamheden te kunnen verrichten is de weg een hele tijd afgesloten geweest voor doorgaand verkeer. Burgers en ondernemers hebben hier ongetwijfeld ongemak van ervaren. Om dit ongemak snel naar de achtergrond te plaatsen, worden de Jan Deckersstraat en Kapelstraat op zondag 23 januari 2005 met een leuk evenement heropend.

Kleurwedstrijd
Naast de prominentenrace, klimwand, rodeostier, springkussen, bungee run en grimestand zal in de gemeentehuishal gedurende de middag een fotopresentatie draaien van de werkzaamheden. In diverse winkels kunnen de kinderen een kleurplaat krijgen. Als ze deze plaat mooi ingekleurd op 23 januari (tot 15.00 uur) inleveren in de hal van het gemeentehuis, maken ze kans op één van de geweldige prijzen.

Wat valt er te winnen?
Er zijn geweldige prijzen te winnen in drie leeftijdscategorieën:

0-5 jaar

1e prijs Laptop om letters, rekenen en klokkijken te leren
2e prijs Dr. Bibberspel Hersenoperatie

3e prijs Zzzzoemende kapperset met klei

5-8 jaar

1e prijs Flipperkast met geluid, licht en trilfunctie
2e prijs Discolamp op geluid

3e prijs Disney Mens erger je niet

8-12 jaar

1e prijs Radio CD-speler

2e prijs Discman

3e prijs AM/FM Radio met discolampen

Iedereen die van gezelligheid en van spektakel houdt is welkom op zondag 23 januari in Heeze.