Ingezonden persbericht


Agendabericht:

Rondetafelsessie Outsourcing: de baten gaan voor de kosten

Nieuwegein, 15 november 2004 Perfect for People, een dedicated SAP-partner die consultancy- en beheerdiensten aanbiedt, organiseert dinsdag 25 januari aanstaande een ronde tafelsessie over outsourcing in Restaurant De Schans in Montfoort.

Het centrale thema van de avond is de toegevoegde waarde en strategische kansen van outsourcing. Onder leiding van Prof. Dr. P.M.A. Buuron wordt de volgende stelling behandeld: bij outsourcing hoeft niet meer te gelden; de kosten gaan voor de baten (zoals het oud Nederlands gezegde luidt). Verder maakt Pierre Buuron een aantal statements: Durft u innovatie aan? en Gelooft u dat door outsourcing de kosten worden gereduceerd? De sessie wordt afgesloten met een diner. Deze bijeenkomst is bedoeld voor algemeen directeuren, financieel directeuren en CIO s.

Datum: 25 januari 2005.
Locatie: Restaurant De Schans, Willeskop 87, Montfoort Tijd: 16.30 21.00 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: marketing@perfectforpeople.nl

Meer informatie: www.perfectforpeople.nl

----------------------------------------

Over Perfect for People
Perfect for People is een dedicated SAP-partner in de Nederlandse markt. Perfect for People levert consultancy- en beheerdiensten. Ook biedt Perfect for People aanvullende SAP gecertificeerde oplossingen. Door het uitgebreide productportfolio kan Perfect for People projecten van A tot Z aanpakken. Met deze diensten en oplossingen kunnen klanten hun SAP-omgeving efficiënter en effectiever beheren én zijn zij in staat om de gewenste resultaten te bereiken. Er werken bij Perfect for People ruim 120 medewerkers, die samen streven naar maximale kwaliteit en klanttevredenheid.

Bezoek voor meer informatie onze website: www.perfectforpeople.nl of bel: 030-609 58 00.



Ingezonden persbericht