Ingezonden persbericht


Presentatie resultaten BI-scan 2004

Op dinsdag 25 januari a.s. zal CIBIT de resultaten bekend maken van de BI scan 2004. Deelnemers en pers zijn van harte welkom om deze bekendmaking bij te wonen in het Bomencentrum aan de zandheuvelweg 7 in Baarn, van 16:00 tot 18:00 uur.

De 'BI-scan' heeft tot doel de deelnemers en een breder publiek te informeren over de stand van zaken rondom gebruik en inzet van Business Intelligence (BI) in Nederlandse organisaties. Aanleiding voor de BI-scan 2004 is het feit dat er nauwelijks inzicht bestaat in de specifiek Nederlandse situatie met betrekking tot BI. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat veel onderzoeken rondom BI gebaseerd zijn op pan-Europese of Amerikaanse waarnemingen.

De nationale BI-scan kan gezien worden als een retrospectief op ruim tien jaar investeren in Business Intelligence door velerlei organisaties. Deze organisaties, vaak gelokt door de potentiële kracht van BI, zijn toe aan een onderzoek waarin de resultaten van al dat werk gelegd worden naast die van andere organisaties in Nederland. Ook kan de BI-scan gebruikt worden als stimulans om gericht BI-projecten te starten of bij te sturen.

CIBIT heeft voor de BI-scan in het afgelopen jaar partijen benaderd uit bedrijfsleven, overheid en not-for-profit organisaties. De aldus verkregen gegevens zijn door CIBIT geanalyseerd, verwerkt en in een rapport samengevat. Dit rapport wordt kosteloos ter beschikking gesteld aan de deelnemers, in geanonimiseerde vorm uiteraard, op de bijeenkomst in het Bomencentrum op 25 januari a.s.

U bent bij dezen uitgenodigd om de uitreiking bij te wonen. Voorafgegaan door een korte presentatie van de conclusies van de BI-scan en verzorgd door Senior adviseur Erik Fransen van CIBIT. Kostenloos inschrijven kan via Jan-Willem Sieben (e-mail: jwsieben@cibit.nl of telefoonnr. 06-542 71 282).

Met vriendelijke groet,
CIBIT Adviseurs|Opleiders

Prof. Bronkhorstlaan 10, Bilthoven
Postbus 2, 3720 AA BILTHOVEN
tel. 030-2308900
http://www.cibit.nl