Ryanair

News Release

18.01.05

Ryanair introduceert valentine vouchers

Nieuwe route eindhoven - milaan start 25 februari

Ryanair, Europa's Nr 1 low fares airline heeft vandaag de Valentine Cadeau Vouchers geïntroduceerd. De Valentine Cadeau Vouchers zijn te koop vanaf 10 euro. De vouchers zijn geldig voor het boeken van vluchten op het gehele Ryanair network met 210 goedkope routes over 19 verschillende landen.

De Valentine Voucher is een mooie gelegenheid om de nieuwe route van Eindhoven naar Milaan te ontdekken. De eerste vlucht is op 25 februari. Met de Ryanair Cadeau Vouchers zal je Europa's laagste tarieven, beste stiptheid en klantenservice op een wel heel plezierige manier kunnen ervaren.

Bij het bekend maken zij Lesley Kane, Head or Ryanair Direct:

"Geef je dierbaren de mogelijkheid om te reizen en verras ze met een Ryanair Valentine Cadeau Voucher. Stop met het geven van dikmakende bonbons of te dure bloemen en geef je dierbaren herinneringen die een heel leven bijblijven. "

"Deze gepersonialiseerde Valentine Cadeau Vouchers kunnen vanaf nu worden gekocht via www.ryanairvouchers.com en kunnen naar jou worden gestuurd of rechtstreeks naar jouw Valentine."

"Jou Valentine hoeft alleen nog maar te kiezen waar en wanneer uit één van onze 94 exotische bestemmingen... Wordt het ontbijt in Barcelona, shopping in Milaan of romantiek in Rome ... ?"

"Laat Ryanair en Cupido je helpen om de spot te raken deze Valentinesdag!"