Landstede Open Huis


Ervaar wat jij leuk vindt!

Na een bezoek aan de Open Huis van Landstede ga je niet alleen met een stapel folders en een indruk van de onderwijslocaties naar huis. Je hebt ook zelf erváren wat
voor opleiding je kunt gaat doen.

Op dinsdag 25 januari, tussen 15.00 en 21.00 uur is iedereen welkom bij de locaties in Zwolle en op donderdag 27 januari bij de vestigingen in Raalte en Harderwijk.

Bij de opleidingen Toerisme en Recreatie aan de Fuchsiastraat 1 in Zwolle is dinsdag 25 januari een challenge voor talent.

Met leuke opdrachten (zoals het runnen van een campingwinkel en het helpen van hotelgasten) leer je de opleidingen en het werk goed kennen. Bovendien maken deelnemers kans op een reischeque van Landstede Buitengewoon Reizen ter waarde van 100 euro.

Ook jongeren met (bijna) een havo- of mbo-diploma kunnen de 25e terecht aan de Fuchsiastraat, want over de verkorte, tweejarige opleidingen Toerisme en Recreatie wordt ook informatie gegeven.

Ook voor informatie over de opleidingen Facilitaire Dienstverlening en Gezondheidszorg en Welzijn ben je op de Fuchsiastraat aan het juiste adres.

Om alle opleidingen Economie van Landstede in Zwolle voor het voetlicht te brengen wordt de aula aan het Dokterspad 2 ingericht als een gezellig marktpleinwaar toekomstige studenten kunnen shoppen bij tal van economische opleidingen.

Studenten leiden bezoekers rond en oudstudenten vertellen over hun ervaringen tijdens de opleiding. Bijzonder is dat ook diverse bedrijven vertegenwoordigd zijn, om uit te leggen wat voor werk ze te bieden hebben.

Informatie over de opleidingen Schoonheidsverzorging, Haarverzorging of Mode/Handel wordt gegeven in het gebouw aan de Assendorperdijk 55.

Zoek je een creatieve opleiding in Vormgeving en Entertainment loop dan eens binnen op de Assendorperdijk 15. Studenten die meer willen weten over Sport & Bewegen kunnen terecht in het gebouw aan de Zerboltstraat.

In Raalte en Harderwijk is op donderdag 27 januari van 15 tot 21 uur informatie te verkrijgen over de beroepsopleidingen.

Bel