Ingezonden persbericht


Opening Nationale Onderwijstentoonstelling NOT 2005

UITNODIGING

Geachte journalist/redacteur,

Met plezier nodigen wij u uit voor de opening van de Nationale Onderwijstentoonstelling, NOT 2005, met aansluitend een debat. Veiligheid is het thema geworden. Het onderwijs ontkomt er niet aan dit hoog op de agenda

te plaatsen. Bij de opening op dinsdag 25 januari van 10:30 tot 12:00 uur van de NOT 2005 staat het onderwerp centraal. In het bijzonder het verband tussen veiligheid en het pedagogische klimaat is onderwerp van gesprek.

Aan de hand van stellingen, waarbij aandacht wordt besteed aan digitale agressie, weerbaarheid, verschil in normen en waarden, de thuissituatie, multi-culturaliteit en straffen en belonen wordt een discussie gevoerd. Aan tafel zitten prominenten vanuit de onderwijskoepels, ouderorganisaties, culturele organisaties en leerling- en studentenverenigingen. Het onderwijsveld wordt de mogelijkheid geboden online mee te discussiëren.

Het debat wordt vooraf gegaan door een openingshandeling door de Minister van OCW,

mevrouw Maria van der Hoeven.

Wij nodigen u uit bij de opening van de NOT 2005 aanwezig te zijn. Deze vindt plaats in de congreszaal Irene (in het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht). Kunt u er morgen niet persoonlijk bij zijn, dan kunt u de opening toch meemaken! Via de website www.not-online.nl kunt u de opening én het debat LIVE volgen. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom op een van de andere beursdagen; de NOT is geopend tot en met 29 januari van 09.30 uur - 17.00 uur (zaterdag 16.00 uur).

Bij de Perskamer (nabij Entree Oost) kunt u terecht voor een perskaart voor vrije toegang, evenals een uitrijkaart voor het parkeerterrein. Vanzelfsprekend staat ook de koffie voor u klaar.

Graag tot ziens op de NOT!

Met vriendelijke groet,
VNU Exhibitions Europe bv
namens Team NOT

Ellen Wonder
communicatie coördinator
Postbus 8800
3503 RV Utrecht
tel: +31 (0)30-295 2852
fax: +31 (0)30-295 2809
e-mail: ellen.wonder@vnuexhibitions.com
www.vnuexhibitions.com