Lekstroom, 10.00 uur

Utrecht 25-01-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Niet handsfree bellen
LOPIK Een 23-jarige man uit Vianen werd zaterdag 22 januari omstreeks 15.24 uur bekeurd omdat hij tijdens het autorijden telefoneerde met het toestel in zijn hand.
De man reed op de Lopikerweg Oost toen agenten hem zagen rijden met slechts één hand aan het stuur.
De man kreeg een bekeuring.

Aanhouding bij horecagelegenheid
IJSSELSTEIN - In de nacht van zaterdag op zondag werd omstreeks 02.15 uur een 36-jarige man uit Vianen aangehouden bij een horecagelegenheid aan de Voorstraat in IJsselstein. Een getuige was de politie behulpzaam bij de aanhouding.
De man wordt ervan verdacht een bezoeker van de gelegenheid te hebben mishandeld. Hij werd ingesloten op het politiebureau.

Ongeval letsel
VIANEN Maandagmiddag raakte een vrouw op de fiets gewond toen zij door een auto werd aangereden.
Om 13.05 uur reed een vrouw uit Vianen (leeftijd onbekend) op haar fiets over de Prinses Julianastraat. Zij wilde op de kruising in de richting van de Voorstraat rijden. Een 78-jarige vrouw uit Vianen reed met haar auto over de Buitenlandpoort en wilde de Lijnbaan oprijden. De bestuurder zag de fietser, die voor haar van rechts kwam, niet en er ontstond een aanrijding. De fietser klaagde over pijn in haar rug en is voor onderzoek per ambulance vervoerd naar het Antonius ziekenhuis.

Getuigen vernieling gezocht
IJSSELSTEIN - In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 januari werden op de Panoven de ruiten vernield van een woning en auto. De politie vraagt getuigen zich te melden.
Om 02.25 uur kreeg de politie de melding dat de ruiten van een woning aan de Panoven waren ingegooid. Een steen en glassplinters belandden in de slaapkamer, waar de bewoners lagen te slapen. Zij raakten niet gewond. Ook de ruiten van een personenauto werden vernield. Een getuige in de omgeving zag een groep van zes personen wegrennen. De politie van het district Lekstroom onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich telefonisch te melden via telefoonnummer 0900-8844.