Heuvelrug, 10.45 uur

Utrecht 25-01-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Fietser gewond

VEENENDAAL Op maandag 24 januari raakte een fietser gewond bij een ongeval.

Rond 19.40 uur fietste een 16-jarige jongen over het fietspad van de Citroenvlinderstraat. Vermoedelijk ten gevolge van de gladheid kwam hij ten val. Hij is met een hoofdwond per ambulance naar het Gelderse Valleiziekenhuis in Ede gebracht.

Afdekzeilen vernield

WIJK BIJ DUURSTEDE Op maandag 24 januari werd aangifte gedaan van vernielingen aan elf trailers.

Op zondagochtend 23 januari ontdekte een 60-jarige Wijk bij Duursteder, eigenaar van een bedrijf aan de Molenvliet, dat op het terrein van het bedrijf van in totaal elf trailers het dekzeil was opengesneden. Uit één van de trailers bleek een doos met snoepgoed te zijn weggenomen. De aangebroken doos werd op het terrein teruggevonden. Uit de andere voertuigen wordt vooralsnog niets vermist.

De eigenaar sluit niet uit dat nog meer dekzeilen zijn opengesneden, omdat op zondagochtend vroeg nog vrachtwagens met trailers waren vertrokken.

Getuigen die in de nacht van zaterdag op zondag iets verdachts hebben gezien op of in de omgeving van de Molenvliet worden verzocht contact op te nemen met de politie van district Heuvelrug op telefoonnummer 0900-8844.

Ongeval met fiets

VEENENDAAL Op maandag 24 januari kwam een fietser ten val.

Rond 13.05 uur wilde een 65-jarige man uit Veenendaal op de Eenvoudlaan vanaf de weg met zijn fiets de stoep oprijden. Daarbij kwam hij ten val en brak zijn enkel. De Veenendaler is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.