WWW.3XBTER.NL

KANE geeft fans primeur nieuwe album

Haarlem, 25 januari 2005: Het nieuwe album van Kane ligt pas in april in de winkel, maar fans van de Haagse band kunnen de songs van dit nieuwe album al veel eerder beluisteren. Ruim een maand voor de officiële albumlaunch krijgt een dertigtal liefhebbers de kans om op een unieke en intieme manier het nieuwe album van Kane te beluisteren. Niet op radio, tv of internet, maar uitgerekend op de plek waar de nummers zijn ontstaan: de oefenruimte van Kane. Daar vindt op 19 maart de '3xBter Pre Listening' plaats voor de winnaars van een online game op www.3xBter.nl.

Pre Listening
Kane heeft het album inmiddels af, toch is het nog even wachten op het resultaat. Alleen een handjevol fans kan beoordelen of het derde studio album net zo swingt als de eerdere succesvolle albums van Kane. Door via de website www.3xBter.nl aan een bijzondere game deel te nemen, maken liefhebbers kans op kaarten voor deze intieme luistersessie in de oefenruimte van Kane. Naast de Pre Listening maakt men ook kans op gesigneerde cd's van het nieuwe album.

Oefenruimte: The holy ground...
Ruim vier weken voordat muziekrecensenten en liefhebbers het album ter ore krijgen, krijgen de winnaars van de online game een 'sneak preview' van het nieuwe album, samen met de bandleden in hun oefenruimte. Eveneens uniek, want deze ruimte is normaliter niet toegankelijk voor fans. Samen met Dinand, Dennis en de andere bandleden kunnen ze uitgebreid en exclusief luisteren naar nieuwe songs en ingaan op de 'gedachten' achter de nieuwe nummers. Ook een blik in de oefenruimte die ontoegankelijk is en aan de basis staat van de vele hits is een unieke ervaring.

Over Kane
Eigenlijk behoeft de band Kane geen introductie. Hun eerste hitsingle 'Where do I go' van het inmiddels dubbel platina debuutalbum 'As long as you want this' werd gevolgd door hits als 'Damn Those Eyes' en 'I Will Keep My Head Down'. Ook hun tweede album 'So Glad You Made It' is inmiddels Platina en leverde hits zoals 'Rain Down On Me', 'Let It Be' en 'Hold On To The World'. Met vele onderscheidingen op zak als MTV, TMF en Edison Awards, schaart Kane zich inmiddels bij de succesvolste Nederlandse bands ooit.

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

3xBter
Stijn Wesselink / Mike Duin
T: 023-533 40 99
E: 3xBter@solidground.nl
I: http://www.3xBter.nl

Sony BMG Nederland
Robby Langendorff
T: 035-6 256 214
E: robby.langendorff@sonybmg.com

High resolution beeldmateriaal van KANE kunt u hier downloaden: http://www.solidground.nl/press/3xbter/

Bronvermelding bij publicatie fotomateriaal/graphics: www.3xBter.nl

25 jan 05 11:25