Arriva


Reizigers met Arriva naar SC Heerenveen - Den Bosch

Afgelopen zaterdagavond beleefden twaalf reizigers van Arriva en NoordNed een bijzondere avond. Niet alleen waren zij te gast bij de wedstrijd SC Heerenveen- Den Bosch. Arriva nodigde hen bovendien uit die wedstrijd vanuit haar skybox te bekijken. De spelers maakten het feestje compleet door de drie punten in Heerenveen te houden.

In de maand december deden Arriva en NoordNed mee aan de decemberactie van de ondernemers in Heerenveen. De decemberloten konden behalve bij winkeliers ook in bussen van Arriva en NoordNed ingeleverd worden. De deelnemers bleven zo meedingen naar de auto en andere prijzen die door de Heerenveense ondernemers ter beschikking waren gesteld. Bovendien leverde dit een gratis terugreis en kans op twee skyboxplaatsen op.

De gelukkige winnaars waren van alle leeftijden en afkomstig uit St. Nicolaasga, Rouwerd, Oranjewoud, Nij Beets, Heerenveen, Wolvega en Delfstrahuizen. Ze kregen kaarten thuisgestuurd en werden in de skybox welkom geheten door Anne Hettinga, directeur van Arriva. Nadat de wedstrijd door Heerenveen winnend was afgesloten, bleek één van de gasten de rust- en eindstand goed te hebben voorspeld. Dit leverde haar nog eens een schitterende SC Heerenveen-badjas op.