Ingezonden persbericht


ViewSonic-projector brengt bioscoopscherm naar de woonkamer

25 januari 2005 - ViewSonic lanceert de PJ400, een nieuwe LCD-videoprojector die fungeert als instapmodel en die in zijn segment hoge prestaties en gebruiksgemak biedt. Het leent zich perfect tot homecinema voor in de woonkamer, maar kan ook zijn mannetje staan bij professionele toepassingen zoals bij presentaties of conferenties.

Dankzij een helderheid van 1600 lumen ANSI en een contrastverhouding van 300:1 kan deze projector - 2,2 kg licht en met een native resolutie van 800 x 600 - zeer scherpe beelden weergeven met volle en natuurlijke kleuren. Het geluidsniveau blijft beperkt tot 38dB en zelfs tot 33dB in eco-mode.

De progressive scan, de 3:2-modus en de speciale image noise reductie, bieden de gebruiker stabiele beelden zonder flikkering. Naast de klassieke PC en notebook poorten, beschikt de PJ400 ook over s-video-, component- en composiet-inputs, waarmee een DVD-lezer, een spelconsole of een digitaal fototoestel gekoppeld kunnen worden. Tevens herkent het ook HDTV-signalen.

De digitale correctie van de vervorming, de korte brandpuntsafstand, de digitale zoomfunctie en de formaatkeuze - 4:3 of 16:9 - garanderen een optimale beeld, ongeacht de omgeving.

Dankzij de automatische regeling is de installatie van de PJ400 kinderspel, zelfs voor onervaren gebruikers. Het manueel doorvoeren van aanpassingen blijft mogelijk via een menu op het scherm. De lamp van 165 watt heeft een geschatte levensduur van 4000 uren in eco-modus. Dat zijn ongeveer 2600 films van gemiddelde duur.

ViewSonic biedt voor de PJ400 een van de beste garanties op de markt: 3 jaar ter plaatse met standaard vervanging.

De PJ400 wordt geleverd met afstandsbediening, kabels en gebruikershandleiding. Hij is beschikbaar bij ViewSonic-dealers (winkels en dealers online) voor de aanbevolen prijs van ¬869 (incl. BTW).

De PJ400 in een notendop:

Technologie

3x 0.55" LCD

Helderheid

1600 lumen ANSI

Contrast

300:1

Native resolutie

800 x 600 (SVGA)

Afbeeldingsformaat

4:3, converteerbaar in 16:9

Connectiviteit

D-Sub (RVB/video component), S-Video, Composiet, Audio, RS-232

Geluidsniveau (gemiddeld)

38 dB, 33 dB in eco-modus

Gewicht

2,2 kg

Levensduur lamp

Tot 4000 uur in eco-modus

Garantie

3 jaar ter plaatse met standaard uitwisseling

Binnenkomende videosignalen

PAL, SECAM, NTSC, NTSC 4,43,

SD: 480i/p, 525i, 576i, 625i, HD: 720p, 1080i

Beschikbaarheid

Onmiddellijk

Beeldmateriaal:

Een hoge resolutie foto is beschikbaar via http://www.viewsoniceurope.com/data/156/pj400_h.jpg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marie Pinon Laureen Dix

Press Relations Europe Leads United

email: marie.pinon@viewsoniceurope.com email: laureen.dix@leadsunited.com

Tel: 0033.1.4147.4905 Tel: 0031.6.2475.0474

Over ViewSonic

ViewSonic Corporation, een van de wereldleiders in het domein van displaytechnologieën, biedt een rijke waaier van oplossingen voor de professionele markten maar ook voor gebruikers van allround applicaties, internet, onderwijs en ontspanning. ViewSonic heeft met zijn producten al meer dan 1.000 awards in de wacht gesleept van onafhankelijke publicaties en organisaties in de hele wereld. ViewSonic is gevestigd in Walnut (Californië, VS). Het in 1987 opgerichte bedrijf is volledig in privé-handen. Meer informatie vindt u op www.viewsoniceurope.com

Verklaringen met betrekking tot de toekomst

Dit persbericht bevat verklaringen met betrekking tot de toekomst, inclusief alle verklaringen die verband houden met de verwachte prestaties van ViewSonic-producten, zakelijke mogelijkheden of financiële prestaties. Deze verklaringen zijn onderworpen aan risico's en onzekerheden, waardoor de reële resultaten materieel kunnen verschillen van de verwachtingen. Dergelijke risico's en onzekerheden zijn, maar blijven niet beperkt tot, de afhankelijkheid van ViewSonic van andere producenten, de noodzaak om zijn verkoopkanalen in stand te houden en uit te breiden, de aanvaarding van de producten van ViewSonic door de markt, de algemene economische trends, inclusief cyclische trends in de sectoren voor pc's en visuele displays, en de impact van de producten en prijzen van concurrenten. Beleggers dienen het Formulier 10 van ViewSonic te lezen, dat bij de Amerikaanse Beurscommissie (Securities and Exchange Commission) werd ingediend, in het bijzonder het hoofdstuk met de titel "Factors that May Affect ViewSonic's Business and Financial Results" (Factoren die de activiteiten en financiële resultaten van ViewSonic kunnen beïnvloeden).

Men mag niet zonder meer vertrouwen op deze verklaringen met betrekking tot de toekomst, die uitsluitend gelden op de datum van dit persbericht. Alle verklaringen met betrekking tot de toekomst vallen volledig onder deze omzichtigheidsverklaring en ViewSonic kan niet worden verplicht om verklaringen met betrekking tot de toekomst te herzien of aan te passen aan gebeurtenissen of omstandigheden die zich na de publicatie van dit persbericht zouden voordoen.

LEADS UNITED

Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/3 466 01 88 - Fax: +32/3 466 01 80
www.leadsunited.com