AutoRai

Ford geeft 500 euro voor speelgoedautootje

(25-1-2005)
In aanvulling op het succesvolle Futura-programma, dat Ford in 2005 zal continueren, start Ford eind januari een heel bijzondere, speelse actie.
Iedereen namelijk die bij aankoop van een nieuwe Ford een speelgoedauto âinruiltâ krijgt daarvoor van de Ford dealer 500 euro. Ieder soort speelgoedauto komt daarvoor in aanmerking, van een fraaie Dinky Toy tot een plastic speeltje, van een schaalmodel tot een houten blokkendooskarretje.

De achterliggende gedachte is de autokoper onder de aandacht te brengen dat, als Ford zijn speelgoedautootje al 500 euro waard vindt, de inruilwaarde van zijn echte auto navenant hoog zal liggen. Uiteraard zal ook daarvoor de Ford-dealer zijn gesprekspartner zijn.

De actie loopt van februari tot eind april van dit jaar en zal worden ondersteund met een uitgebreide multimediale campagne die bestaat uit radiocommercials, advertenties en een speciale website: www.speelgoedautootje.nl

Alle speelgoedautootjes die in deze sympathieke actie worden ingeruild zullen door Ford Nederland aan een goed doel worden geschonken. Welk doel dat precies is wordt bekend gemaakt op 9 februari 2005, de persdag van de AutoRAI, samen met ander belangwekkend nieuws van Ford.