AutoRai

Hyundai voor winnares belspel Expeditie Robinson

(25-1-2005)
Wat hebben Hyundai en het survivalprogramma Expeditie Robinson op NET5 met elkaar gemeen? Verschillende dingen, want Lonneke Hammelburg won de hoofdprijs in het belspel van het televisieprogramma: een Hyundai Santa Fe Motion.
En er is nog een overeenkomst: in Expeditie Robinson draait het om doorzettings- en uithoudingsvermogen. Eigenschappen die de betrouwbare Hyundai-modellen ook bezitten In het televisieprogramma Expeditie Robinson moeten tien mensen een aantal weken op een onbewoond eiland zien te overleven. De Hyundai Santa Fe staat eigenlijk model voor het programma. Hij is robuust, spaarzaam, krachtig en betrouwbaar. Karaktertrekken waarover ook de deelnemers aan Expeditie Robinson moeten beschikken om te kunnen winnen. Na een afvalrace die was te volgen in dertien televisie-uitzendingen, werd in de finale-uitzending van Expeditie Robinson op 28 november de uiteindelijke winnaar gekozen. De Santa Fe was de hoofdprijs van het belspel, waarbij kijkers door te bellen of te smsâen de winnaar van het televisieprogramma konden voorspellen. Er keken maar liefst
1.525.328 mensen naar de laatste uitzending van Expeditie Robinson op NET5 Gat in de lucht

De 25-jarige Lonneke Hammelburg uit Den Bosch won de Hyundai Santa Fe
2.0 Motion ter waarde van 26.995 euro. Ze vertelt: "Tijdens de finale-uitzending heb ik meegedaan aan het belspel. De Santa Fe was voortdurend in beeld en ik vond hem eigenlijk direct al mooi. Na vier keer bellen mocht ik mijn telefoonnummer achterlaten. Even later werd ik teruggebeld en kreeg ik te horen dat ik grote kans maakte op de stoere Santa Fe. Tegen het eind van de uitzending kwam ineens mijn naam onder in beeld te staan met daarbij de mededeling dat ik de Hyundai gewonnen had! Toen sprong ik natuurlijk een gat in de lucht! Op 10 januari heb ik de Hyundai Santa Fe in ontvangst mogen nemen."