AutoRai

Greenib Car stelt Hyundai Getz beschikbaar voor veiling

(25-1-2005)
Sabre Nederland, importeur en distributeur van consumentenelektronica, bracht met 16.000 euro het hoogste bod uit op de Hyundai Getz die tijdens het jaarlijkse BIO-Kunstgala werd geveild. Het geld komt volledig ten goede aan de Stichting BIO-Kinderrevalidatie, die zich inspant voor de gehandicapte jeugd in Nederland. Hyundai-importeur Greenib Car stelde belangeloos een Getz beschikbaar om te worden overhandigd aan de hoogste bieder.

De opbrengst van het jaarlijkse BIO-Kunstgala en de veiling gaat naar een doel waar Hyundai-importeur Greenib Car volledig achter staat. De Stichting BIO-Kinderrevalidatie doet uitstekende dingen voor gehandicapte kinderen en jongeren in Nederland. Ruim negen jaar geleden heeft de stichting op haar terrein in Arnhem een nieuw vakantie-logeerproject gestart. Hier kunnen kinderen met een handicap en/of een ernstige ziekte, al dan niet in gezinsverband, verblijven. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan dit project.

Niet meer dan normaal
Sabre Nederland bracht tijdens de veiling het meest genereuze bod uit op de Hyundai Getz. De driedeurs Getz 1.3 ActiveVersion vertegenwoordigt een waarde van 11.745 euro, maar Sabre Nederland betaalde er maar liefst 16.000 euro voor. Hans Noach, eigenaar van Sabre Nederland, verklaart het hoge bod: "Het BIO-Kunstgala en de bijbehorende veiling vind ik een formidabel initiatief. Ons bedrijf is begaan met gehandicapte kinderen en met een mooi bod op de Hyundai Getz kunnen we iets voor ze doen. Ik vind het niet meer dan normaal dat we gehandicapte kinderen en jongeren steunen. Overigens is de Getz een leuke auto en, zoals het elke Hyundai betaamt, ook zeer betrouwbaar. De auto zal binnen ons bedrijf dan ook goed gebruikt worden."

Hyundai Getz
De Getz is Hyundaiâs veelzijdige speler in het B-segment van de automarkt. De Hyundai heeft een praktisch en ruim interieur, een modern uiterlijk en een comfortabel en veilig weggedrag. Zijn veelzijdigheid komt ook terug in het motorenpalet. Met een keus uit vier verschillende motoren, waaronder een moderne common-rail dieselmotor, is er voor elk wat wils. Standaard beschikt de Getz over een complete uitrusting met onder meer centrale vergrendeling, elektrische bedienbare ramen voor, ABS en airbags. De Hyundai Getz is al leverbaar voor een prijs vanaf 9.995 euro.