Politie Amsterdam-Amstelland

Snelheidsduivel rijbewijs kwijt

25-1-2005. Maandagavond rond kwart voor acht werd op de A1 een 39-jarige automobilist aan de kant gezet die een forse snelheidsovertreding beging. De man reed met een snelheid van 153 kilometer per uur over de snelweg. Hij kon direct zijn rijbewijs inleveren en moest op alternatieve wijze zijn weg vervolgen.
---

Samen misdaad bestrijden
25-1-2005. Veiligheid is een zaak van iedereen; politie, justitie, ondernemers, burgers, maatschappelijke instellingen. Om inwoners van de regio Amsterdam-Amstelland die een steentje willen bijdragen aan het oplossen en voorkomen van misdrijven op weg te helpen heeft ons korps een handig zakboekje ontwikkeld, genaamd Pak 'M.
Uitbreiding mogelijkheden tegengaan radicalisering 25-1-2005. Maandag werd een aantal nieuwe mogelijkheden tot het bestrijden van radicalisering bekend gemaakt. Zo zijn er permanente veiligheidsgebieden aangewezen, zoals de luchthaven Schiphol, waar preventief gefouilleerd kan worden. Ook wordt er de komende vijf jaar meer dan 400 miljoen euro vrijgemaakt voor de aanpak van terrorisme.