Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

17-01-2005
Vergadering controlcommissie op dinsdagavond 25 januari a.s.

Op dinsdagavond 25 januari a.s. vindt een openbare vergadering van de Controlcommissie plaats in het gemeentehuis.
Tijdens de vergadering worden de volgende punten behandeld:
- Spreekrecht derden

- Ingekomen stukken en mededelingen

- Vaststellen speerpunten accountant

- Medisch Centrum Eersel West

- Uitvoeringskrediet bermverzwaring en 60-km maatregelen Heikesestraat (vaststelling begrotingswijziging 2005)

- Rondvraag

- Sluiting

Openbare commissievergaderingen beginnen om 19.30uurinhet gemeentehuis van Eersel. De agenda's voor deze vergaderingen liggen ter inzage in de dorpshuizen van Duizel, Knegsel, Steensel, en Wintelre, in verzorgingshuis Groenendaal in Vessem, in de openbare bibliotheek Eersel, in het sociaal cultureel centrum 'De Muzenval' in Eersel en in de hal van het gemeentehuis.
Personen die geen lid zijn van een commissie kunnen in een openbare vergadering van de commissie gezamenlijk gedurende dertig minuten het woord voeren over onderwerpen die op de agenda staan. Over deze onderwerpen kan niet meer worden ingesproken tijdens de besluitvormende raadsvergadering. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord.
Personen die gebruik wensen te maken van het spreekrecht doen daarvan mededeling aan de griffier vóór maandag 12 uur voorafgaand aan de vergadering. U vermeldt daarbij uw naam, adres en telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wil voeren. U kunt dit melden bij Anja Busio-Spruit, telefoonnummer (0497) 53 13 23 of via e-mailadres a.busio@eersel.nl