Ingezonden persbericht


Persbericht

Goirle, 25 januari 2005

Onderzoek Hewlett-Packard naar webwinkels:

ACES Direct 'beste HP e-Business Partner van Europa'

GOIRLE - In de laatste Reseller Quality Check, een periodiek onderzoek van HP (Hewlett-Packard) naar de kwaliteit van de webwinkels van haar e-Business Partners, kwam www.acesdirect.nl als beste van Europa uit de bus. De Nederlandse webwinkel biedt haar bezoekers respectievelijk de beste shoppingbelevenis, de beste kwaliteit content en de beste 'pre sales customer service' van alle Europese HP e-Business Partners.

Hjalmar van Veen, e-Business Partner manager HP Nederland: "Voor de maand december is gebleken dat ACES Direct met een score van 96,25% de beste e-Business Partner website heeft van heel Europa. Een fantastische prestatie!"

Directeur Tom Coehorst van ACES Direct is trots op het resultaat, maar wil niet op zijn lauweren gaan rusten. "Voor ons is dit het bewijs dat voortdurend innoveren van onze organisatie resultaten oplevert. We gaan er alles aan doen om onze Europese koppositie te behouden."

Overigens doet HP maandelijks ook per land onderzoek naar de kwaliteit van haar e-Business Partners. Sinds november 2004 mocht de webwinkel van ACES Direct zich al "de beste van Nederland" noemen. Info: www.acesdirect.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht