Ingezonden persbericht


Fluke Networks breidt het vermogen van de DTX CableAnalyzer serie uit met nieuwe state-of-the-art testaccessoires

Adapters voor het streamline testen van koper en fiber en een groter aantal geteste kabels

EVERETT, Washington (Verenigde Staten) - Met de introductie van state-of-the-art accessoires voor de populaire reeks handheld analyzers breidt Fluke Networks het testvermogen van de DTX CableAnalyzer serie uit. De nieuwe koper- en fiberadapters stellen de gebruiker in staat in kortere tijd een groter aantal links te testen. Bovendien kunnen er coaxiale kabels voor videodistributie en legacy coaxiale netwerkbekabeling worden getest en is het mogelijk patch kabels te testen om optimale netwerkprestaties te garanderen.

"Deze accessoires helpen de oorspronkelijke investering van de klant in de DTX CableAnalyzer uit te breiden," aldus Gary Ger, marketing manager Infrastructure SuperVision Business Unit bij Fluke Networks. "Het toevoegen van deze functionaliteit voor het sneller testen van fiber en het testen van patch kabels en coaxiale kabels leidt tot tijdbesparingen en hogere accuratesse van de DTX. Dit geldt voor gebieden waarop onze klanten voordelen kunnen behalen om hun zakelijke activiteiten uit te breiden."

Fiber-testmodules verkorten de testtijd met een derde

De nieuwe DTX-GFM (Gigabit Fiber Module) is een set van twee DTX Gigabit Multimode Fiber Modules, die elk over een 850 nm VCSEL bron en een 1310 nm laserbron beschikken, gecombineerd in één output poort met een geïntegreerde VFL. Deze modules minimaliseren de testtijd tot een Autotest van 12 seconde die 'loss' metingen voor zowel fibers in de link op beide golflengtes als 'length' metingen bevat. De tester berekent de verlieslimieten op basis van de lengte en levert een duidelijke goedgekeurd/afgekeurd indicatie met margecalculaties. Deze modules maken gebruik van exact dezelfde lichtbronnen als die in Gigabit apparatuur voor het kwalificeren van de links die geworden getest voor Gigabit gebruik. De tests kunnen in recordtijd worden uitgevoerd - ten minste 3 tot 5 keer sneller dan met andere sets voor het testen van optisch verlies. Gebruikers kunnen eveneens visueel problemen oplossen met behulp van de ingebouwde Visual Fault Locator (VFL), TIA TSB140 Tier 1-compatibele rapporten afleveren door de testresultaten naar LinkWare Cable Test Management Software te uploaden en hun productiviteit maximaliseren met de snelste tester die verkrijgbaar is. Dit betekent tijd en geld besparen bij iedere taak.

Test de zwakste schakel

Met de nieuwe oplossingen voor het testen van patch kabels voor de DTX zijn gebruikers in staat snel patch kabels en apparatuurkabels te testen om te bepalen of een patch kabel volledig voldoet aan de TIA/ISO standaarden voor patch kabels. Legacy patch kabels kunnen worden gecontroleerd om defecte kabels te isoleren die de netwerkprestaties corrumperen en bijdragen aan netwerkstoringstijd.

Optimaal gebruikmaken van de DTX met coaxiaal testen

De nieuwe DTX adapters ondersteunen tevens coaxiaal testen en vormen een betrouwbare oplossing voor het snel testen van coaxiale kabellinks en het meten van insertion loss. Met de adapters levert de DTX CableAnalyzer testgegevens over bekabeling voor videodistributie of gegevens over legacy coaxiale netwerkbekabeling.

Productbeschikbaarheid

DTX CableAnalyzer accessoires zijn beschikbaar voor directe levering via de distributeurs en vertegenwoordigers van Fluke Networks over de gehele wereld.

Over de DTX Cable Analyzer serie

De DTX CableAnalyzer serie is een reeks producten die een aanzienlijke besparing oplevert op de totale tijd die nodig is voor het certificeren van netwerkbekabeling, omdat de snelheid, de accuratesse en het diagnostische vermogen van het testproces worden verbeterd. DTX CableAnalyzers beschikken over een ongekende Cat 6 Autotest tijd van 12 seconden, een testbandbreedte van 900MHz, een batterijlevensduur van 12 uur en ongeëvenaarde diagnostiek voor het oplossen van problemen. De DTX testen voldoen volledig aan de huidige standaarden voor Cat 5e en Cat 6 en aan nieuwe, opkomende bekabelingtechnologieën zoals Class F/Cat 7 en 10 Gigabit Ethernet. Superieure Level IV Accuracy garandeert dat de gebruiker kan vertrouwen op de resultaten van de snelle testen.

Over Fluke Networks

Fluke Networks biedt innovatieve oplossingen voor het testen, analyseren en controleren van bedrijfsnetwerken en telecommunicatienetwerken en de installatie en certificatie van het fiber en het koper dat de fundamenten van deze netwerken vormt. De uitgebreide reeks Network SuperVision Solutions bieden netwerkinstallateurs, -eigenaren en -beheerders superieure visie, waarbij snelheid, accuratesse en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Everett, Washington (Verenigde Staten). Het bedrijf heeft wereldwijd ongeveer 500 medewerkers in dienst en de producten worden in meer dan 50 landen gedistribueerd. Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op www.flukenetworks.com of neemt u telefonisch contact op met (800) 283-5853.

Voor meer informatie, neemt u contact op met:

Fluke Networks: Perscontacten

Joost Meeuwis Carl Mills

EMEA Marcom Manager +31(0)40-2110110

Fluke Networks +31(0)40-2651020

+44 (0)1923 281331 Carl@mills-advertising.com

joost.meeuwis@flukenetworks.com www.mills-advertising.com

Bezoek onze IT pressroom op:

http://www.it-pressroom.com/flukenetworks

# # #


---- --