Océ
Océ en OSG verenigd op één stand tijdens NOT 2005

25 t/m 29 januari 2005, Jaarbeurs Utrecht

's-Hertogenbosch, 6 januari 2005--De samenwerking tussen Océ en de Onderwijs Service Groep (OSG) gaat ver; men deelt zelfs een stand op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2005 in de Jaarbeurs te Utrecht. De samenwerking is innig en is in goede harmonie tot stand gekomen. OSG heeft kopieer- en printsystemen van Océ in huis en is zeer tevreden over de toepassingsmogelijkheden en vooral ook de service. Dit heeft ertoe geleid dat een mantelcontract is afgesloten, waarin de klanten van OSG een groot voordeel vinden bij de aanschaf van kopieer- en printsystemen van Océ.

OSG verzorgt o.a. de personeels- en salarisadministratie en de financiële administratie voor zo'n 2000 scholen in geheel Nederland. Dit gebeurt voor een zeer groot deel digitaal. OSG zorgt voor de inhoud en Océ voor het eventuele afdrukken van het digitale materiaal. Océ levert ook de software voor ons digitale archief. Zowel de digitale producten van OSG inhoudelijk als het feitelijke afdrukken door Océ, is te zien op één stand op de NOT 2005.

Océ-Nederland B.V.
Océ is een autoriteit op het terrein van documentbeheer in het onderwijs. Met integrale documentoplossingen in het werkveld van zowel het voorgezet onderwijs als het HBO en WO die erin resulteren dat informatie efficiënt georganiseerd wordt tegen lagere kosten. Iedere oplossing wordt ontwikkeld tegen de achtergrond van dynamisch onderwijs. Zo wordt rekening gehouden met het feit dat een leven lang leren een andere aanpak vereist dan het studiehuis. Dat kennis snel veroudert en overtollig lesmateriaal geld en ruimte kost. En dat de onderwijsomgeving beschikt over een enorme hoeveelheid (ongestructureerde) data die op ontsluiting wacht.

Onderwijs Service Groep (OSG)
De Onderwijs Service Groep is een administratiekantoor voor het onderwijs. Zowel in het Primaire Onderwijsveld als in het Voortgezet Onderwijs, in de Beroeps- en Volwasseneducatie als in het Hoger Beroepsonderwijs is de Onderwijs Service Groep actief. Actief en betrokken bij de schoolbesturen en de scholen zelf.

De Onderwijs Service Groep vindt u op 15 verschillende locaties in het gehele land, van Assen tot Terneuzen en van Alkmaar tot Venlo. Het centrale Bedrijfsbureau bevindt zich in Arnhem. OSG is het grootste landelijk opererende administratiekantoor voor het onderwijs. Op het terrein van de onderwijsondersteuning levert de Onderwijs Service Groep een bijdrage aan de kwaliteitsverbetering, efficiencybevordering, kostenbeheersing en verdere ontwikkeling van de organisatie van schoolbesturen. De Onderwijs Service Groep heeft een jarenlange ervaring in het onderwijs op het gebied van Personele Zaken, Financiële Zaken, Bestuurs- en Management-ondersteuning, Planmatig Onderhoudsbeheer, Facilitaire Zaken en last but not least Digitale Diensten.

Kom kennismaken met de Onderwijs Service Groep en met de oplossingen van Océ op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling 2005 in de Jaarbeurshallen te Utrecht, Hal 2, Océ standnummer 02.B050. De NOT 2005 vindt plaats van dinsdag 25 januari t/m zaterdag 29 januari 2005.

Graag ontmoeten wij u daar. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, bezoek dan de websites www.osg.nl of www.oce.nl.

Océ-Nederland B.V.



© 2004 Océ

Alle rechten voorbehouden.