VAN DEN ENDE THEATERPRODUCTIES
http://www.musicals.nl

Bert Kuizenga vervangt tijdelijk Ron Brandsteder in André van Duin Jubile

Amsterdam, 13 januari 2005

BERT KUIZENGA VERVANGT TIJDELIJK RON BRANDSTEDER IN DE ANDRE VAN DUIN

JUBILEUMSHOW

Acteur en televisiepresentator Bert Kuizenga zal voor enkele weken Ron Brandsteder vervangen in de André van Duin Jubileumshow. Wegens een operatie aan het onderbeen van Ron Brandsteder werd eerder deze week besloten de voorstellingen in Nijmegen en Den Bosch te verplaatsen. De operatie is geslaagd. Voor een voorspoedig herstel mag Ron het been de komende weken niet belasten. Joop van den Ende Theaterproducties en André van Duin Produkties hebben Bert Kuizenga bereid gevonden vanaf 25 januari de rol van Ron voor enkele weken over te nemen. Brandsteder zal in de loop van februari de tournee weer kunnen hervatten.

Bert Kuizenga volgde een opleiding aan de Academie voor Expressie door Woord en Gebaar. In 1995 speelde Bert Kuizenga, naast zijn presentatiewerkzaamheden, de hoofdrol in de 26 afleveringen van de succesvolle Nederlandse comedy Ik ben je moeder niet bij de TROS en in de comedy Verkeerd Verbonden. Verder presenteerde hij diverse programma's als Het Aanzoek, Miss Beautiful Black, Te land, ter zee en in de lucht, Lunch TV, Het Nederlandse Muziekfeest, Cover Top 100 en Open Huis.

De voorstellingen van de André van Duin Jubileumshow in Stadsschouwburg Nijmegen en in Theater aan de Parade in Den Bosch werden eerder deze week verplaatst. De nieuwe speelperiode voor Nijmegen is van 7 juni tot en met 11 juni en voor Den Bosch van 5 juli tot en met 9 juli. De theaters hebben inmiddels contact opgenomen met de bezoekers van deze voorstellingen. Het verdere speelschema blijft ongewijzigd.

Noot voor de redactie/