Ingezonden persbericht

Theater-restaurant Descartes / Eetcafé Spinoza heeft nieuwe bewoner

Leeuwarden: Eetcafé Spinoza theater-restaurant Descartes samen met FESTIVITIES volop in beweging

NIEUWE ACTIVITEIT, 20050125 -- Sinds enige tijd is FESTIVITIES als nieuwe theatergroep / producent 'neergestreken' in Eetcafé Spinoza en theater-restaurant Descartes. Met de komst van FESTIVITIES is de flexibiliteit enorm toegenomen. Zo konden vroeger de kleinere groepen eigenlijk niet 'bediend' worden. Nu is het mogelijk om vanaf 8 personen een moordspel te spelen. Tijdens de middeleeuwen worden moordspellen gespeeld. Tijdens uw verblijf wijst alles erop dat de Baron verdronken is. Naast het moordspel heeft FESTIVITIES een aantal nieuwe theaterdiners ontwikkeld. Deze speciaal voor Spinoza / Descartes geschreven theaterdiners zijn: ·'The Love Boat'' ·Amsterdamse meezingavond al dan niet met 'De Foute Bingo' ·De Maffia bruiloft


The love Boat
De gasten worden ontvangen op 'The Love Boat H.M. Spinoza'. Eén ding is zeker: iedereen is wel eens op zoek naar.... Na het inschepen gebeurt er van alles! Deze romantische reis is heel geschikt om weer in contact te komen met een oude / nieuwe geliefde of uw eigen partner. Op geheel eigen wijze zal de love-boat-crew de gasten laten kennis maken met het leven op de 'The Love Boat' met al hun intriges. Het wordt een memorabele avond, waarbij u vele landen aandoet!

Amsterdamse meezingavond met of zonder Foute Bingo
De gasten worden ontvangen in het Amsterdamse Café " 't Hijgend Hert". Coby en Dré zijn al jaren de uitbaters van dit etablissement. De gasten komen terecht in een gezellig Amsterdams sfeertje. Een echt Amsterdams feest à la Bolle Jan buiten Amsterdam niet mogelijk? Ook nu zullen wij weer eens bewijzen dat alles mogelijk is. Natuurlijk kan er uit volle borst meegezongen worden met de 'mee-zing -contest'van Coby. Heeft u meer zin in een de wekelijkse Bingoavond. Wie komt op het podium de hoofdprijs ophalen!

De Maffia bruiloft
U en uw gasten zijn te gast op het 12½ jarige huwelijksfeest van een vooraanstaande Maffiafamilie. Vanwege uw eigen veiligheid kunnen wij op dit moment geen namen noemen.
Aan alles is gedacht: de bar is illegaal open en aan eten geen gebrek. Zwart geld geen probleem, witwassen kan ter plekke. Ook voor illegale weddenschappen op actuele onderwerpen bent u hier op het juiste adres. Of de maîtresse van 'manlief' ook ten tonele zal durven verschijnen, wij weten het niet? Kortom een avond vol spanning, humor, actie, zang en veel meer

Verder zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Bijzonder origineel zijn de 'Talking Heads', twee hoofden op het buffet die korte tijd u en uw gasten vermaken.

De gasten kunnen natuurlijk nog steeds bij Eetcafé Spinoza terecht voor een theaterdiner met veel vermaak tijdens de zogenaamde open-inschrijvings-avonden. Data: 22 januari, 12, 14 en 26 februari, 12 maart, 1, 9, en 22 april, 7 en 20 mei, 11 en 24 juni 2005. Voor meer informatie en overige data kijk op de website www.WeGaanFeesten.nl of www.eetcafespinoza.nl.




Ingezonden persbericht