Ordina Beheer NV

ORDINA ZIET AF VAN BOD OP PINKROCCADE

Ordina heeft besloten geen bod te zullen uitbrengen op PinkRoccade.

De reden hiervoor is dat de kwaliteit en diepgang van de informatie die PinkRoccade beschikbaar heeft gesteld in het kader van het due diligence onderzoek Ordina onvoldoende in staat stelt haar voorgenomen bod op verantwoorde wijze te onderbouwen.

Ordina heeft in de loop van haar due diligence onderzoek het bestuur van PinkRoccade om nadere informatie verzocht. Zij meent dat deze informatie noodzakelijk is om inzicht te krijgen in de tijdens de due diligence gesignaleerde vraagstukken. Deze nadere informatie is ook essentieel om de mogelijkheid tot het behalen van synergievoordelen te beoordelen en voor het onderbouwen van de "businesscase" van het samengaan van beide bedrijven.

PinkRoccade heeft Ordina laten weten Ordina's verzoek tot het verstrekken van nadere informatie niet te zullen honoreren. Ook nader overleg terzake op initiatief van Ordina heeft niet geleid tot wijziging van het besluit van PinkRoccade, op grond waarvan Ordina heeft besloten geen bod uit te brengen op PinkRoccade.

Dit bericht is een mededeling in de zin van artikel 9b lid 2 sub g Bte 1995.