Politie Hollands Midden

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071-5459801 Fax 071-5459326


Datum: 26 januari 2005

(


Boskoop Politiesteunpunt in gemeentehuis

Vanaf maandag 31 januari zijn de wijkagenten van Boskoop, Barend Tamerus en John Smits, gehuisvest in het gemeentehuis van Boskoop, Raadhuisplein 1. Het politiesteunpunt is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 12.30 uur (uitgezonderd nationale feestdagen). Buiten deze tijden kunt u met een intercom contact opnemen met de politie. De intercom is te vinden links naast de hoofdingang van het gemeentehuis. U kunt met vragen over bijvoorbeeld veiligheid en leefbaarheid in de wijk en welzijn terecht bij de wijkagenten. Daarnaast kunt u ook terecht bij een baliemedewerker voor het doen van meldingen of aangifte. Vrijdag 28 januari is het bureau Boskoop in verband met deze verhuizing gesloten.


Waddinxveen Bedrijfsongeval

Woensdag 26 januari omstreeks 07.20 uur vond een bedrijfsongeval plaats aan de Tweede Bloksweg. Een 46-jarige man uit Capelle aan den Ijssel is door nog onbekende oorzaak onder een vorkheftruck terechtgekomen. De man werd met ernstig letsel met spoedtransport overgebracht naar het LUMC. De Arbeidsinspectie stelt een nader onderzoek in.


Reeuwijk Aanhoudingen

De politie heeft op woensdag 26 januari twee mannen uit Utrecht van 21 en 23 jaar aangehouden op verdenking van een inbraak in een bedrijf aan de Zoutmansweg in de late avond van dinsdag 25 januari. De mannen werden in Utrecht aangehouden op basis van het opgegeven signalement en kentekennummer door getuigen. Uit het bedrijf was een computer weggenomen. Het is nog onbekend hoe men het pand kon binnenkomen. De politie stelt een nader onderzoek in.


Gouda Geen misdrijf

De verwondingen van de man die op zaterdag 15 januari rond 17.00 uur op Groen van Prinsterensingel werd aangetroffen zijn niet veroorzaakt door een misdrijf of aanrijding. Dit heeft een politie- en medisch-onderzoek uitgewezen. De man werd ter hoogte van sporthal 'De Mammoet' met een hoofdwond aangetroffen. In het ziekenhuis werden meer verwondingen bij de man geconstateerd zoals gebroken ribben en blauwe plekken. Omdat hiervan de oorzaak niet bekend was startte de politie een onderzoek.


------------------------------------- einde middagberichten -----------------------------------------------------


---



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --