Ingezonden persbericht


Deens gezondheidsproduct verovert Nederland

Vita Biosa het nieuwe natuurlijke wondermiddel

Sinds kort is het Deense kruidendrank "Vita Biosa" op de Nederlandse markt verkrijgbaar. Het natuurproduct is het antwoord op vele lichamelijke klachten, die mensen in hun drukke dagelijkse bestaan ondervinden. Vita Biosa bestaat uit micro-organismen en geneeskrachtige kruiden die direct op de darmflora van de mens werken. Met behulp van Vita Biosa kan het menselijk lichaam weer snel in balans komen, waardoor ernstige en chronische (jarenlange) lichamelijke klachten verdwijnen. BioBiosa, de Nederlandse importeur van Vita Biosa verwacht veel van de Nederlandse introductie, mede gezien de grote respons in andere Europese landen. Het product is via internet, www.biobiosa.com, of telefonisch te bestellen en kost vanaf euro 28,50 per liter.

In Denemarken is Vita Biosa al enkele jaren verkrijgbaar en kent een grote groep trouwe gebruikers. De Biosa-natuurproducten zijn bedoeld om mensen, dieren en planten gezonder en sterker te maken. Men gebruikt Vita Biosa bij verschillende lichamelijke problemen, zoals darmklachten, chronische vermoeidheid, slecht concentratie vermogen, maagzuur, pijn bij artrose, jeuk en huidproblemen. Volgens de ontwikkelaar van de kruidendrank, de Deen Erik Nielsen, heeft het spijsverteringsstelsel van de mens een nauwe band met het complete immuunsysteem. Een goed uitgebalanceerd spijsverteringssysteem helpt ziekten voorkomen en genezen. Dit verklaart het grote effect dat Vita Biosa ook kan hebben bij klachten over aandoeningen als artritis, migraine, astma, longziekten, bepaalde eczemen en infecties.

Erik Nielsen is in het dagelijks leven onder andere adviseur van het Deense ministerie van Milieuzaken. Hij geeft veelvuldig presentaties en lezingen over de werking van zijn natuurproduct. Vita Biosa wordt inmiddels ook verkocht in Noorwegen, Zweden, Ierland, Amerika, Canada, Israël, Frankrijk en Duitsland. Voor meer informatie surf naar: www.biobiosa.com of neem telefonisch contact op met BioBiosa, telefoon 020 - 640 27 50.

___________________________