Ingezonden persbericht

Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK04

BOOGIENIGHT EN DE SJONNIES IN HARDENBERG

Hardenberg-, Aanstaande vrijdag (28-01) trakteert muziekcafe De Troubadour in Hardenberg weer op de maandelijkse 'Boogienight' en zaterdag (29-01) gaat Popcentrum Podium op de zeer vrolijke tour. De deuren gaan open om 23.00 uur en al om 24.00 uur starten De Sjonnies uit Nijmegen hun uiterst meezingbare en meedansbare show.

Vrijdag is er in muziekcafe De Troubadour aan de oude Vechtbrug weer de sfeervolle swingparty: HOT Radio-BOOGIENIGHT. Tijdens BOOGIENIGHT is er plaats voor honderden gezellige mensen die van de sfeer en de muziek uit de 70's en 80's houden. In samenwerking met HOT Radio draaien de deejays van het station de meest swingende met natuurlijk veel discodreunen. Maandelijks zijn er nieuwe items in de aankleding van De Troubadour. Deze BOOGIENIGHT is daardoor weer anders dan de vorige. Wat BOOGIENIGHT heel bijzonder maakt zijn de pruiken, brillen, glitter & glamour en maffe kleding. Kom in stijl, doe gek maar ook zonder al die fratsen ben je van harte welkom. Boogiestart: 22.00 uur.

PODIUM
De Sjonnies zijn twee zonen met hun vader die reizen door het land om puur Nederlands amusement aan de man te brengen. Een familiebedrijf dus, zaterdag op het grote podium in Podium. Papa Ronnie zingt, terwijl zijn zonen Friso en Konstantijn als twee onmisbare muzikale schakels aan zijn zijde staan. De Sjonnies bedienen vele doelgroepen: van bejaardentehuis tot jongerencentrum en van discotheek tot feesttent. De single 'Zwemmen Zonder Slip' (2003) was een bewerking van het nummer 'Runaround Sue', een hit uit de jaren zestig van Dion. Een geremixte versie van 'Annemarie' is de voorloper van de compilatie 'Krenten Uit De Pap' die De Sjonnies uitbrengen naar aanleiding van hun tienjarig bestaan. Hun repertoire omschrijven De Sjonnies zelf als: "Variërend van vrolijke-plezierige-gezellige-dansplaatjes tot Vervelende-droevige-zielige-saaie-rotplaten." Dit alles verpakt in een meer dan verrassende en unieke show. De deuren gaan open om 23.00 uur en al om 24.00 uur starten De Sjonnies. Geen extra entree. Na afloop van de Sjonnies-show maakt Podium zich op voor een hele lange Pop- and Rocknight. De allerbeste Pop- en Rockhits komen vannacht in sneltreinvaart langs, tijdens dis succesvolle Podiumfeestje. De mooiste muziek en de stoutste lichteffecten worden weer van stal gehaald door onze beste jocks. Meer informatie op www.poppodium.nl

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht