Gemeente Geldermalsen

Plettenburglaan open

24 januari 2005 - Nieuwe ontsluitingsweg voor AVRI en toekomstig bedrijventerrein Hondsgemet.

Vrijdag 28 januari a.s. wordt in Geldermalsen de Plettenburglaan officieel in gebruik genomen. Het gaat hier om een nieuwe weg die vanaf de Randweg het toekomstige bedrijventerrein Hondsgemet gaat ontsluiten en tevens gaat dienen als nieuwe aan- en afvoerroute richting het terrein van de Afvalverwijdering Rivierenland (AVRI).

Zodra de Plettenburglaan voor het verkeer is opengesteld, zal de huidige spoorwegovergang tussen de Provincialeweg N327 en het terrein van de AVRI aan de Meersteeg definitief worden afgesloten. De stoplichten ter plaatse zullen worden verwijderd en nu nog aanwezige t-splitsing zal in de toekomst worden veranderd in een bocht richting het bedrijvenpark Hoge Weide.

Programma
09.30 uur: Ontvangst genodigden bij het kantoor van de AVRI aan de Meersteeg
10.00 uur: Openingshandeling nabij de rotonde Randweg/Plettenburglaan.

De openingshandeling wordt verzorgd door wethouder J.J.M. Rietbergen van de gemeente Geldermalsen en de nieuwe directeur van de AVRI de heer R. Mathlener. De jubilerende firma Gebr. Bron (50-jarig bestaan en vanwege haar vestiging aan de Meersteeg tevens toekomstig hoofdgebruiker van de Plettenburglaan) verleent hierbij technische ondersteuning.

10.05 uur: Vertrek richting kantoor AVRI
11.00 uur: Afsluiting