Gemeente Hulst


Persbericht - 26.01.2005

Rondweg Terhole officieel de lucht in

Op vrijdag 28 januari 2005 wordt de rondweg Terhole officieel geopend.

De samenkomst bij de rotonde aan de noordkant van Terhole vindt deze dag plaats om 14.00 uur.
Een welkomstwoord wordt door burgemeester J.F. Mulder gevoerd. Daarna houdt wethouder E. de Deckere een toespraak en verricht hij de officiële openingshandeling.

Afhankelijk van het weer wordt door middel van een luchtballon of een zeppelin het bordje Burgemeester Vogelaarweg onthuld. Bij het opstijgen wordt een doek weggetrokken.
Officieel blijft de weg de N60 heten.

In de luchtballon of zeppelin neemt plaats dhr. de Jonge van de ZLM, Gedeputeerde dhr. Hennekeij van de Provincie, dhr. Huisman van Rijkswaterstaat, dhr. van den Dries van Grontmij, dhr. F. Compiet van 3VO en Burgemeester J.F. Mulder.

Bij de openingshandeling worden ballonen door leerlingen van basisschool Ter Vliet opgelaten.
Oud-burgemeester Vogelaar houdt na de officiële onthulling van het straatnaambordje en het oplaten van de ballonnen een toespraak.

Aansluitend is er een feestelijke afsluiting met een drankje en hapje in het dorpshuis te Terhole. Hier wordt nog een toespraak gehouden door dhr. Konings voorzitter van dorpsraad Terhole, Gedeputeerde dhr. Poppelaars en dhr. de Jonge van ZLM.

Fanfare Excelsior uit Terhole zal tijdens de opening muziek ten gehore brengen.

Alle inwoners van Terhole zijn van harte uitgenodigd om de officiële opening van de rondweg, alsmede de feestelijke bijeenkomst in het dorpshuis bij te wonen!

---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: cde@gemeentehulst.nl