Ingezonden persbericht


WATNOU..?! VRIJDAG 28 JANUARI TUSSEN 16.00 EN 17.00 OP 747 AM

Vrijdag 28 januari is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. Presentator is Rinse de Valk.

Dit weekend mogen ook alle in Nederland woonachtige Irakezen meestemmen met de eerste democratische verkiezingen in Irak. In WATNOU..?! een verkiezingsdebat met Irakese jongeren die uitleggen op welke partij ze gaan stemmen en waarom. Welke kandidaten zijn er? Hoe krijgen de kiezers hier in Nederland informatie over de partijen? En wat betekenen de verkiezingen voor de Irakezen in Nederland?

Deze week is Mohammed B. weer volop in het nieuws. De gemeente Amsterdam wil hem nu als voorbeeld stellen in een lespakket over het Nederlandse rechtssysteem. Zullen leerlingen zo van het extremisme worden gehouden? In WATNOU..?! bekijken we het lespakket en gaan we in op de preventieve waarde van deze lessen.

De koninklijke luchtmacht is op zoek naar meer allochtone jongeren omdat zij nog ondervertegenwoordigd zijn in de luchtvaart. WATNOU..?! spreekt met enkele kandidaten en probeert te achterhalen of er animo is voor dit project.

WATNOU..?!

Iedere vrijdag tussen 16.00 en 17.00 WATNOU..?!- een levendig live-programma vol energie, muziek en cultuur.

WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden. WATNOU..?! biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Een open podium met ruimte voor discussie, cabaret, muziek en poëzie.

Live vanuit het Mediapark in Hilversum.

Brutaal, snel, actueel & pittig. WATNOU..?!