Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 28 januari 2005

Inschrijving en website geopend

Start verkiezing 'Manager Financiële Administratie 2005'

AMERSFOORT - Wie is de beste manager financiële administratie van Nederland? Die vraag staat centraal in de jaarlijkse verkiezing die de Associatie voor Praktijkexamens in samenwerking met Uitgeverij Rendement organiseert. Kandidaten kunnen zich vanaf nu aanmelden via de speciale website www.associatieaward.nl Ook kunnen werkgevers kandidaten aanmelden.

De winnaar van de titel 'Manager Financiële Administratie 2005' wordt bekendgemaakt tijdens het derde Nationaal Congres Administratie, dat op woensdag 11 mei plaatsvindt in het Jaarbeurs Congrescentrum te Utrecht. Naast een award krijgt hij of zij een geldbedrag van ¤ 2.500.

De inschrijvingstermijn sluit op 1 maart. Uit de genomineerde kandidaten kiest een deskundige jury de winnaar. De juryleden zijn vertegenwoordigers van werkgevers- en werknemersorganisaties, accountants en organisatieadviseurs.

Vorig jaar ging de titel naar Hans Tanis. Hij werkt sinds 2002 als financieel manager bij de Vereniging FME-CWM in Zoetermeer, de werkgeversorganisatie voor de metelektrosector. Directeur Theo van Boekel van de Associatie voor Praktijkexamens: "Het winnen van deze titel is niet alleen een enorme stimulans voor je carrière; het is ook uitstekend voor de PR van je bedrijf." Info: www.associatieaward.nl

Kandidaten voor de titel 'Manager Financiële Administratie 2005' kunnen zichzelf aanmelden of door hun werkgever worden aangemeld via de website www.associatieaward.nl

Voor aanmelding of informatie over het Nationaal Congres Administratie kan contact worden opgenomen met Rendement Uitgeverij via de website www.rendement.nl (onder 'Congressen').

Noot voor de redactie (