Politie Zeeland


Z-566-2005 Onder invloed Hulst

Een 37-jarige man uit de gemeente Terneuzen is vannacht rond 02.10 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed, in zijn auto, over de Absdaalseweg in Hulst en moest aldaar een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.


W-567-2005 Onder invloed, ongeluk veroorzaakt Vlissingen

Een 34-jarige Middelburger heeft vannacht omstreeks 03.38 uur een eenzijdig ongeval gehad op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen.
De man was tegen een verkeerspaal aangereden. Toen hij een blaastest moest ondergaan bleek dat hij ruim twee maal zoveel had gedronken dan is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van vijf uur. Zijn auto is door een takelbedrijf weggesleept. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt, omdat hij onder invloed van alcohol een verkeersongeval heeft veroorzaakt.


Z-568-2005 Inbraak in bedrijf Terneuzen

In een bedrijf aan de Havenstraat in Terneuzen is vannacht ingebroken.
De dader(s) is/zijn het pand binnengekomen door de toegang te verbreken. Uit het pand is op het eerste gezicht niets weggenomen. Een schadebedrag is niet bekend.


Z-569-2005 Vernieling auto Aardenburg

Afgelopen woensdag, tussen 19.45 en 23.00 uur, is een van de banden van een personenauto lekgestoken.
De auto heeft tussen die tijden geparkeerd gestaan op de Westmolenstraat in Aardenburg. Het schadebedrag is enkele tientallen euro's.


W-570-2005 Verkeersongeval met letsel, Middelburg

Op de Breeweg in Middelburg heeft vanmorgen rond 08.45 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een 41-jarige Middelburgse bromfietsster gewond is geraakt.
Zij moest uitwijken voor een 73-jarige Middelburgse fietser die van rechts uit de Voorborch kwam gereden en kwam hierdoor ten val. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Daar werden foto's gemaakt van haar verwondingen. Hieruit bleek dat er niets gebroken was, zij heeft aan het ongeval een schaafwond opgelopen aan haar been.


Z-571-2005 Bedrijfsinbraak Terneuzen

In een pand aan de Markt in Terneuzen is vannacht ingebroken.
De inbraak werd vanmorgen omstreeks 09.25 uur ontdekt. Er werd uit het bedrijf een onbekend geldbedrag weggenomen. De dader(s) is/zijn het bedrijf ingekomen door de toegang te verbeken.


W-572-2005 Diefstal uit woning Middelburg

Vanmorgen omstreeks 09.45 uur werd door een van de bewoners van een woning aan de Olivier Corbaultstraat in Middelburg ontdekt dat er diverse goederen misten uit de woning.
De dader(s) heeft/hebben zich op onbekende wijze de toegang verschaft tot de woning. Diverse identiteitsbewijzen en een geldbedrag van enkele tientallen euro's worden o.a. vermist.