Ingezonden persbericht


Persbericht

VLM Airlines vernoemt vliegtuig naar medewerker
Start uniek beloningsprogramma 'Our Flying Hero'

Rotterdam, 28 januari 2005 - VLM Airlines introduceert een intern beloningsprogramma voor medewerkers genaamd 'Our Flying Hero' en beloont de winnaar met een exclusieve prijs: het plaatsen van zijn of haar naam op één van de VLM Fokker F50 vliegtuigen.

In december 2004 gaf VLM Airlines het startschot voor 'Our Flying Hero'. Het programma genaamd 'Our Flying Hero' biedt alle medewerkers de kans iemand te nomineren die iets extra's heeft bereikt of zich bijzonder heeft ingezet. De nominatie moet zijn gebaseerd op: team player eigenschappen, klantvriendelijkheid, motivatie, streven naar perfectie en verdiend respect. De winnaar wordt beloond met het plaatsen van zijn of haar naam op één van de VLM Fokker F50 vliegtuigen. Om de twee maanden zal er een nieuwe werknemer genomineerd worden.

De eerste persoon die deze eer ten deel valt, is Carol Gallogly (42). Carol werkt al 7 jaar als management assistant op London City Airport en staat goed bekend bij zowel passagiers als collega's door haar vriendelijkheid, efficiëntie en rustige persoonlijkheid. Zelfs op momenten wanneer zij overladen was met haar eigen werk, bleef ze steeds beschikbaar om haar collega's te helpen.

"Ik voel me zeer vereerd. Ik wil iedereen bedanken maar wil hierbij wel vermelden dat we allemaal, als één team, een grote rol spelen bij het succes van het bedrijf. Dit succes is een resultaat van onze gezamenlijke inspanningen" aldus Carol bij de aanblik van het vliegtuig met haar naam.

Johan Vanneste, Managing Director van VLM Airlines: "We hebben een geweldig team met hard werkende en enthousiaste mensen bij VLM Airlines. Dit is een unieke manier voor een luchtvaartmaatschappij om de mensen te bedanken. Nooit eerder beloonde een luchtvaartmaatschappij de medewerkers met een exclusieve beloning als het vernoemen van een vliegtuig en ik ben ervan overtuigd dat dit de teamgeest in ons bedrijf nog verder zal versterken".

Beeldmateriaal
Digitaal beeldmateriaal is aan te vragen bij Maarten Klapwijk via telefoonnummer (010) 456 78 49 of maarten.klapwijk@sterkwerk.nl

Over VLM Airlines
VLM Airlines is actief sinds 1993 en biedt lijndiensten aan vanuit Rotterdam, Antwerpen, Brussel, Liverpool, Luxemburg, Manchester en Jersey met bestemming London City. Vanuit Rotterdam worden er ook dagelijkse vluchten aangeboden naar Hamburg en vanuit Brussel naar Southampton. In de zomermaanden worden rechtstreekse vluchten aangeboden op de Kanaaleilanden vanuit Rotterdam. Hiernaast organiseert VLM Airlines een groot aantal bedrijfscharters naar uiteenlopende bestemmingen in Europa. De onderneming genereerde over 2003 voor de zesde keer op rij winst en heeft 350 personen in dienst.

Voor online reserveringen, vluchtschema's en overige informatie: www.flyvlm.com