Hennepkwekerijen ontmanteld

's-Hertogenbosch 28-01-2005

HENNEPKWEKERIJEN ONTMANTELD

's-Hertogenbosch - Op 27 januari 2005 heeft de politie 4 hennepkwekerijen ontmanteld in Den Bosch. In alle gevallen werd het onderzoek verricht in samenwerking met de sociale dienst. Van 4 personen zal een uitkering worden teruggevorderd, omdat ze deze ten onrechte genoten.

Op de Dr. Schaepmanstraat werd een kwekerij aangetroffen, die reeds gedeeltelijk ontmanteld was. Hier is alle apparatuur verwijderd. Tegen een 28 jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

Op de Acaciasingel is een kwekerij ontmanteld, waarbij alleen de apparatuur is verwijderd. Er waren geen planten meer aanwezig. Wel was hier de stroom illegaal afgetapt. Hier is proces-verbaal opgemaakt tegen een 69 jarige man en 67 jarige vrouw.

Op de Dageraadsweg is een kwekerij ontmanteld, waarbij de apparatuur en 58 planten zijn verwijderd. Ook hier werd de stroom illegaal afgetapt. Tegen een 33 jarige vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Op de IJsselsingel werden 150 planten aangetroffen in een ruimte onder een schuur. Deze planten, alsmede de apparatuur zijn verwijderd. Ook hier werd illegaal stroom afgetapt. Tegen een 41 jarige man en vrouw en een 25 jarige vrouw is proces-verbaal opgemaakt.