TMOC

Zanger-entertainer ger vos nieuwe goodwill ambassadeur cliniclowns

Nieuwegein, 28 januari 2005 - Tijdens een lunch in Amersfoort met de directie van Stichting CliniClowns Nederland is zanger-entertainer Ger Vos op 27 januari officieel benoemd tot Ambassadeur van de CliniClowns. De overige 7 goodwill ambassadeurs zijn o.a Jack van Gelderen, Ronald en Frank de Boer, Gordon en Leontien van Moorsel. De ambassadeurs zijn nauw betrokken bij de Stichting en zijn speciaal geselecteerd om als officiële afgevaardigde bij acties te kunnen zijn. Aanleiding tot de benoeming was dat Ger samen met zijn zakelijke partner, Laurens Appel, zich de afgelopen maanden ruim hebben ingezet voor de CliniClowns. Diverse activiteiten leverden de stichting ruim 100.000 euro op, waaronder het zeer geslaagde kerstgala met vele bekende Nederlanders en de top van het zakenleven in de Rotterdamse Kuip. Recentelijk maakte Ger ook bekend om levenslang zijn royalty's van zijn debuut album WELCOME 2 MY WORLD te doneren aan de Cliniclowns. Welcome 2 my world staat inmiddels op nummer 46 in de landelijke Mega Top 100.

Ger wil als Ambassadeur o.a. het zakenleven in het Rijnmond gebied dichter bij de CliniClowns brengen. Dit doormiddel van het organiseren van allerlei entertainment activiteiten waarbij een gedeelte van de opbrengst naar de CliniClowns gaat. Zo wordt op een interessante wijze fun met het goede doel gecombineerd. Ook is hij bereid zich in te zetten om eigen initiatieven van bedrijven ten bate van de CliniClowns te ondersteunen en tot een succes te maken. Hiervoor kunnen ze contact opnemen met Ger of met Laurens Appel.
Verder gaat Ger en zijn zakelijke partner een landelijke tour voor de CliniClowns organiseren waar ook een zeer belangrijke rol is weggelegd voor landelijk bekende collega artiesten. Op dit moment wordt met de directie van de CliniClowns over de inhoud en de voorwaarden onderhandeld. Overigens zal in samenwerking met Kees van 't Zelfde van Rijnmond Business in december 2005 opnieuw het CliniClowns kersgala worden georganiseerd. De mogelijkheid tot het reserveren van één of meerdere van de 20 tafels is deze maand begonnen. Inmiddels zijn er al 5 tafels gereserveerd. Een uitgebreide fotoreportage van het gala 2004 is te bezichtigen op www.rijnmondbusiness.nl.

Stichting CliniClowns Nederland
CliniClowns Nederland is er voor kinderen die het moeilijk hebben door ziekte, trauma of handicap. CliniClowns biedt hen afleiding en plezier waardoor zij het ziek zijn even kunnen vergeten. Voor meer informatie over Stichting CliniClowns Nederland kunt u kijken op www.cliniclowns.nl

Noot voor de redactie (