Dienstenbond CNV

Archief

Principe-akkoord Arcadis Aqumen
28-01-2005

Onlangs heeft CNV Dienstenbond een principe-akkoord gesloten met uw werkgever over de loonparagraaf. De beurt is aan u om uw stem uit te brengen.

Op woensdag 26 januari heeft CNV Dienstenbond overleg gevoerd met uw werkgever. Arcadis Aqumen bestaat in feite uit 3 onderdelen (Philips, Arcadis en FEI) die de afgelopen jaren zijn geïntegreerd in één nieuwe onderneming.

De arbeidsvoorwaarden worden overeengekomen met de Ondernemingsraad. Met betrekking tot de collectieve loonsverhoging is destijds afgesproken dat dat jaarlijks gebeurt met de vakorganisaties.

We hebben gesproken over van alles en nog wat, maar met name over de nieuwe bonusregeling (is reeds ingevoerd) en de collectieve verhoging.

CNV Dienstenbond hanteert voor het jaar 2005 een gematigde loonontwikkeling van 1,25%. Echter, gelet op de verbeteringen die uw werkgever voorstelt met betrekking tot variabele beloning, zijn we uitgekomen op een salarisaanpassing in 2 delen (0,75% per 1 april en 0,5% per 1 oktober). We weten dat dit minder is dan 1,25% aan het begin van het jaar, maar het wordt ruimschoots gecompenseerd door de andere afspraken.

Het geheel overziende leggen we het principe-akkoord (zie bijgevoegde brief) positief aan u voor. Het verzoek aan u is om uw stem uit te brengen uiterlijk 16 februari 2005. Dat kan per mail ( w.burggraaf@cnvdibo.nl).

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met Wim Burggraaf. Dat kan telefonisch (055 577 26 40).

Indien uw collegas lid willen worden, kunnen zij bellen, mailen of kijken op onze website
www.cnvdienstenbond.nl