Ingezonden persbericht


SMC lanceert nieuwe draadloze audio adapter

SMC verrijkt EZ-Stream-productgamma voor Home Entertainment Networking met nieuwe draadloze audio adapter

EZ-Stream(TM) 11Mbps draadloze audio adapter brengt muziek van een internetradio of pc naar elke kamer van het huis

Barcelona ­ 28 januari 2005 - SMC Networks (www.smc.com), toonaangevende aanbieder van netwerkoplossingen voor KMB's en thuisgebruikers, stelde vandaag de nieuwste telg van de familie EZ-Stream(TM) producten voor home entertainment networking voor, de EZ-StreamTM 2.4GHz 11Mbps draadloze audio adapter, SMCWAA-B. Deze nieuwe draadloze audio adapter is vanaf nu verkrijgbaar bij de SMC resellers voor een aanbevolen verkoopprijs van 133 euro en laat muziek die op pc werd opgeslagen, weerklinken in elke kamer van het huis.

Het jongste lid van de familie EZ-Stream(TM) producten voor home entertainment networking, de nieuwe EZ-StreamTM 2.4GHz 11Mbps Wireless Audio Adapter, is compatibel met UpnP en wordt in een handomdraai op een draadloos netwerk van 802.11b of 802.11g geïnstalleerd, zodat de gebruiker overal in het huis kan genieten van de MP3-, M3U- en WMA-muziekbestanden op zijn pc. De SMCWAA-B geeft eenvoudige en beveiligde toegang tot muziekbronnen van hoogstaande kwaliteit en is de meest complete draadloze audio-oplossing die momenteel op de markt verkrijgbaar is. De EZ-StreamTM draadloze audio-adapter geeft de concurrentie ook het nakijken wat gebruiksgemak betreft. Aansluiten op de pc is doodeenvoudig en op het grote matrix LCD-scherm van de intuïtieve afstandsbediening worden de status van het toestel, de configuratiegegevens en de titels van de songs duidelijk weergegeven voor optimale controle van de ontvangst.

De installatie van de SMCWAA-B is net zo eenvoudig als het gebruik, want hij beschikt niet alleen over een afstandbediening maar kan op elk stereosysteem worden aangesloten met standaard audiokabels. Met de Musicmatch® software, die in een oogwenk op de pc wordt geïnstalleerd, stelt de gebruiker de SMCWAA-B in om audiobestanden te beheren, te creëren en door te sturen naar het stereosysteem via de draadloze audio server. Dankzij de ondersteuning voor het UPnP protocol, kunnen er verschillende audio servers in één netwerk worden geïnstalleerd, zodat in elke kamer van het huis een eigen programma streamed music weerklinkt. Meer informatie over de SMCWAA-B vindt u op http://www.smc.comOver

SMC Networks is een toonaangevende aanbieder van LAN hardware en apparaten voor breedbandconnectiviteit. Met behulp van zijn wereldwijde productie-resources en strategische relaties brengt SMC Networks een groeiend gamma betaalbare, hoogkwalitatieve producten op de markt, zoals Gigabit en Fast Ethernet Switching, draadloos netwerken, breedbandconnectiviteit en traditionele bekabelde netwerkadapters. SMC Networks specialiseert zich in oplossingen voor KMB's en thuisgebruikers. SMC biedt zijn netwerkoplossingen wereldwijd aan via een infrastructuur van VAR partners (Value Added Resellers), ISP's (Internet Service Providers) en detailhandelaars.

U ontvangt dit persbericht omdat u opgenomen bent in onze mailinglist. Indien u dit niet meer wenst te ontvangen, volstaat het om ons te mailen.

Voor verdere informatie kunt u steeds contact opnemen met:

Emma Cuthbertson
Tel: +34 93 477-4935
Email: emma.cuthbertson@smc-europe.com

Frederic Pirenne
Account Executive
B&S (Business & Show/Syntagmes)
Kroonlaan 340
B-1050 Brussel
Tel: +32 (0)2/647.90.95.
Fax: +32 (0)2/640.55.01.
E-mail: fred@bs.be
Website: www.bs.be