Saxion Hogescholen
BR>

do 27 januari 2005

IDM- en BI-studenten Saxion werken aan interactieve website voor leerlingen Etty Hillesum Lyceum

Tweeëntwintig Studenten van de opleidingen Informatiedienstverlening en Management (IDM) en Bedrijfskundige Informatica (BI) van Saxion Hogescholen, werken voor hun studie aan de ontwikkeling van een interactieve website voor leerlingen van het Etty Hillesum Lyceum in Deventer.

De website geeft de leerlingen van het Etty Hillesum op digitale wijze toegang tot alle lesmaterialen en de interactie tussen de leerlingen en docenten in het studiehuis kan hiermee worden ondersteund. Het is een vorm van een e-Learning omgeving voor de leerlingen van de 2e fase van het Etty Hillesum Het Vlier.

Er worden op dit moment vijf portals ontwikkeld voor de vakgroepen Duits, Klassieke talen, Lichamelijke opvoeding, Creatieve Kunstzinnige Vorming en Wiskunde. Bij de ontwikkeling van de website worden de wensen van de leerlingen van het Etty Hillesum (voor zover mogelijk) als uitgangspunt genomen.

Vrijdag 28 januari 2005 presenteren de studenten hun eindproduct. De presentaties zijn van 13.30 tot 17.00 uur bij Saxion Hogescholen te Deventer in collegezaal C 0.61.


---------------------------------------- EINDE PERSBERICHT
-------------------------------------