Ordina Beheer NV

Interactief congres RFID

De groep Technische Bedrijfskunde van de Hogeschool Rotterdam in nauwe samenwerking met Digital Port Rotterdam, Ordina en de Vereniging Logistiek Management, organiseren op 28 januari 2005 het interactieve Congres RFID.

Het congres gaat in belangrijke mate in op onderwerpen als de techniek achter RFID en toepassingen, mogelijkheden en onmogelijkheden, alsmede de RFID standaardisatie.

Het congres wordt georganiseerd op de locatie van Digital Port Rotterdam, Beurs/WTCaan het Beursplein 37 te Rotterdam en vangt om 12.00 uur aan met een lunch. Het congres zal eindigen om circa 16.30 uur.

Programma
Het congres bestaat uit twee opeenvolgende blokken van drie parallelle workshop volgens bijgevoegd programma. Door deze repeterende opbouw wordt u in staat gesteld tenminste twee van de drie parallelle workshops te volgen. De workshops worden geleid door mensen met een hoge mate van expertise op hun vakgebied.De workshops in de workshops zal ondermeer de stand van zaken op het gebied van de RFID technologie en de RFID standaardisatie aan de orde komen, alsmede de voordelen van RFID binnen een gebruikerstoepassing en de toegevoegde waarde ervan, maar ook op de verschillenden knelpunten bij implementatie. Tussen de twee opeenvolgende workshopblokken wordt u in staat gesteld actief deel te nemen aan het RFID experience, een praktijk demonstratie van een viertal RFID toepassingen. Door dit praktijkmodel wordt u een duidelijk inzicht getoond in de mogelijkheden, maar ook onmogelijkheden van de RFID technologie binnen een aantal toepassingsgebieden. Voor meer informatie kunt u de congreswebsite bezoeken: www.congresrfid.nl