Politie Zeeland


O-560-2005 Woningbrand Waarde

In een woning aan het Parkzicht in Waarde is vannacht omstreeks 01.08 uur brand uitgebroken.
De bewoner van de woning had een smeulend restje hout uit de open haard in een teiltje gedaan. Hierop is de man naar bed gegaan en werd wakker van een knetterend geluid. Hij heeft de brand zelf ontdekt en de brandweer gewaarschuwd. De brand is overgeslagen naar een naastgelegen pand waar oud papier lag opgeslagen. De brandweer heeft het vuur kunnen blussen. Het pand waarin de brand is begonnen is geheel uitgebrand. In het andere pand is veel rook- en waterschade.


W-561-2005 Verkeersongeval Middelburg

Op de Roozenburglaan in Middelburg heeft gisteravond rond 21.19 uur een verkeersongeval plaatsgevonden waarbij een bromfietser lichtgewond is geraakt.
De 18-jarige Middelburgse bromfietser reed achter een personenauto die bestuurd werd door een 20-jarige plaatsgenoot. De automobilist sloeg linksaf zonder richting aan te geven. Hierdoor moest de bromfietser vol in de remmen en ging onderuit. Hij gleed half onder de auto en liep hierbij licht letsel aan zijn tanden op. Hij heeft zich bij de huisartsenpost vervoegd voor behandeling van zijn verwondingen. De auto raakte licht beschadigd door het voorval, de bromfiets kwam er slechter vanaf, er kan niet meer mee gereden worden.


O-562-2005 Onder invloed Goes

Een 50-jarige vrouw uit Goes is gisteravond omstreeks 22.30 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De vrouw reed, slingerend, in haar auto door de Beukenstraat in haar woonplaats en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat zij teveel had gedronken. Zij kreeg een rijverbod van twee uur en een bekeuring.


O-563-2005 Verkeersongeval Oud-Vossemeer

Op de Oud Vossemeersedijk in Oud Vossemeer heeft gisteravond rond 23.20 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.
De bestuurder van een personenauto, een 20-jarige man uit de gemeente Tholen, verloor op die weg, door onbekende oorzaak, de macht over het stuur en reed achteruit de dijk af. Hij kwam tot stilstand in een sloot. De man heeft geen letsel overgehouden aan zijn avontuur.


Z-564-2005 Onder invloed Hulst

In de Ijzerenhandstraat in Hulst is vannacht omstreeks 00.46 uur een 32-jarige man uit Hulst betrapt op het rijden onder invloed.
Uit een blaastest, die hij moest ondergaan, bleek dat hij bijna twee maal zoveel had gedronken als is toegestaan. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een bekeuring.


Z-565-2005 Onder invloed Schoondijke

Een 51-jarige man uit Breskens is vannacht omstreeks 01.24 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed, in zijn auto, over de Willemsweg in Schoondijke waar hij een blaastest moest ondergaan. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 3 uur en een bekeuring mee naar huis.