LogicaCMG



Persbericht

LOGICACMG SLUIT SERVICE OVEREENKOMST MET HAGEMEYER

Uitbesteding beheer en systeemontwikkeling van e-commerce platform

Amstelveen, 28 januari 2005

LogicaCMG heeft het beheer en systeemontwikkeling van Hagemeyers e-commerce platform MRO4all overgenomen. De overeenkomst heeft een waarde van ongeveer 1,3 miljoen euro en een looptijd van 2 jaar. In totaal treden 9 werknemers van Hagemeyer in dienst van LogicaCMG.

MRO4all (Maintenance, Repair en Operations) is het platform voor de in- en verkoop van MRO- producten via het internet voor Hagemeyer in Nederland, Duitsland en Noord Amerika. In de MRO4all webcatalogus staan meer dan honderdduizend elektrotechnische producten. Het onderhoud van deze catalogus zal gaan plaatsvinden met behulp van de dienstverlening van LogicaCMG.

De overweging van Hagemeyer om het beheer en de applicatie ontwikkeling van het MRO4all e-commerce platform uit te besteden past binnen de doelstelling van Hagemeyer om zich met name te richten op haar kernactiviteit, de distributie van elektrotechnische materialen, veiligheids- en andere MRO- producten.

Geo van der Wilk, Managing Director IDT van LogicaCMG: Dankzij deze overeenkomst versterken wij niet alleen onze positie in de business services markt, het betekent ook een forse impuls voor het verder uitbouwen en in de markt zetten van onze outsourcing expertise en ICT-dienstverlening.