Ingezonden persbericht

MCB wint Business Intelligence Award 2004

VALKENSWAARD, 20050128 -- Op woensdag 26 januari 2005 werd in het Figi Hotel in Zeist het Business Intelligence Congres gehouden. Tijdens dit congres heeft metaalgroothandel MCB Nederland uit Valkenswaard de 'Business Intelligence Award 2004' in de categorie 'bedrijfsleven' in de wacht gesleept. Er was ook een categorie 'non-profit'.


Een deskundige jury met vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, wetenschap en Business Intelligence-consultancy prees de innovatieve manier waarop bij MCB marktinformatie continu en geautomatiseerd wordt verzameld en de doeltreffende wijze waarop deze marktinformatie door een systeem van 'e-mail alerts' naar de beslissers in het bedrijf wordt doorgestuurd. MCB viel tussen de overige organisaties op, omdat deze voornamelijk waren genomineerd vanwege de manier waarop zij hun zogenaamde 'Data Warehouse' hebben ingericht en ingezet.

MCB Nederland
MCB Nederland maakt deel uit van de internationale MCB Groep. Op metaalgebied is MCB intermediair tussen klanten en kwaliteitsleveranciers uit de hele wereld. Als groothandel en service center stelt MCB zich al decennia lang op als partner van de metaalverwerkende industrie. Bij MCB Nederland werken ongeveer 750 mensen.




Ingezonden persbericht