Koninklijke BAM Groep

Bouw appartementen Delftzicht gaat van start

28-01-2005 Koninklijke BAM Groep nv, Bunnik

Bunnik, 28 januari 2005 BAM Vastgoed en BAM Woningbouw zijn gestart met de realisering van het project Delftzicht, twee markante appartementengebouwen in Delft, op wandelafstand van het historische centrum van Delft. De appartementengebouwen bestaan uit totaal 51 appartementen. Volgens planning zullen de appartementen worden opgeleverd vanaf het najaar 2006. Op dit moment zijn nog elf appartementen te koop: penthouse-appartementen van circa 125 m² tot 140 m², met een groot terras, en appartementen van circa 120 m², met extra atelier of praktijkruimten op de begane grond.

BAM Vastgoed ontwikkelt Delftzicht net buiten de singels van de oude stad. De appartementengebouwen verrijzen op een bijzondere plek: het voormalige terrein van de Nederlandse Speciaal Drukkerijen, op een steenworp afstand van de Schie, de historische vaarroute van Delft naar Delfshaven. De locatie is gelegen tussen de Abtswoudseweg, Zuideinde (Schiekade), Hillenlaan, Conradlaan en de Engelsestraat. De nieuwbouw sluit qua architectuur goed aan bij de bestaande bebouwing in de wijk. BAM Vastgoed ontwikkelt in het project Delftzicht niet alleen appartementengebouwen, maar ook stadswoningen en herenhuizen. De bouw van deze huizen is in september 2004 gestart. De oplevering hiervan zal medio eind 2005 plaatsvinden.
De bouw wordt gerealiseerd door BAM Woningbouw Rijswijk.

Nadere informatie:
Phillip Smits, directeur BAM Vastgoed regio West, telefoonnummer (010) 266 31 00. Hoge-resolutie beeldmateriaal is beschikbaar bij Pim Nieuwenhuyze, BAM Vastgoed, afdeling Verkoop & Communicatie, telefoon 06-53 99 24 00