Gemeente Hulst


Persbericht - 10.01.2004

Officiële opening rondweg Terhole.

Onder het motto Waar een wil is, komt een weg, werden in december 2002 de overeenkomsten tussen de diverse partijen gesloten om te komen tot de realisatie van de rondweg te Terhole. Op dinsdag 27 april 2004 was het dan zover. Op die dag vond de officiële start van de aanleg van de rondweg Terhole plaats.

Gestart werd met het grondwerk en het aanbrengen van de fundering voor de weg aan de noordzijde. Kort voor de zomervakantie 2004 werd het voormalige café Rustwat gesloopt. Na de verlofperiode werd gestart met de aanleg van de rotonde aan de noordzijde van Terhole. Begin december 2004 kon het verkeer over de rondweg Terhole. Er is daarna nog hard gewerkt aan de afwerking van de weg en de directe omgeving.
Onlangs werden ook deze werkzaamheden afgerond en was de aanleg van de rondweg Terhole voltooid.

Op vrijdag 28 januari 2005 wordt de rondweg Terhole officieel geopend. De samenkomst bij de rotonde aan de noordkant van Terhole vindt deze dag plaats om 14.00 uur. Een welkomstwoord wordt door burgemeester J.F. Mulder gevoerd. Daarna houdt wethouder E. de Deckere een toespraak en verricht hij de officiële openingshandeling. Aansluitend is er een feestelijke afsluiting met een drankje en hapje in het dorpshuis te Terhole.

Alle inwoners van Terhole zijn van harte uitgenodigd om de officiële opening van de rondweg, alsmede de feestelijke bijeenkomst in het dorpshuis bij te wonen!!

---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: cde@gemeentehulst.nl