TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-01-2005

Televisie
BANKGIRO LOTERIJ BANKGEHEIM
Uitzending zaterdag 29 januari 2005
Nederland 2 - 20.35 uur

BEDRAG IN KLUIS BANKGIRO LOTERIJ BANKGEHEIM LOOPT OP TOT 150.000 EURO

Niet 50.000, maar 150.000 euro. Om dit gigantisch bedrag gaat zaterdag 29 januari gespeeld worden in BANKGIRO LOTERIJ BANKGEHEIM. In deze nieuwe spelshow, gepresenteerd door Marc Klein Essink, strijden vijf kandidaten in vijf vragenrondes om bankpasjes.

De winnaar van elke ronde ontvangt een bankpasje en mag de bank binnengaan om één van de vijf kluizen te openen. Hoe meer rondes een kandidaat wint, hoe meer kennis hij opdoet van de inhoud van de kluizen.

Tot op heden is het geen van de kandidaten gelukt om de 50.000 euro binnen te slepen. Dat betekent dat het bedrag is opgelopen en er zaterdag a.s. maar liefst 150.000 euro te winnen valt! Maar lukt het de juiste kluis met deze felbegeerde hoofdprijs te openen? In het finalespel is het alles of niets!

In BANKGIRO LOTERIJ BANKGEHEIM draait alles om de vraag: wie van de kandidaten weet het bankgeheim te ontrafelen en dit zo goed mogelijk geheim te houden voor zijn tegenstanders? In het programma vindt tevens de wekelijkse trekking van de BankGiro Loterij plaats. En uiteraard spelen ook de goede doelen van de BankGiro Loterij een rol.