Politie Zeeland


Z-622-2005 Rijden onder invloed

Op de Zoutestraat in Hulst is zondag rond 00.30 uur een 44-jarige automobilist uit die plaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete.


O-623-2005 Bromfietser rijdt tegen betonnen paal

Een 17-jarige jongen uit Yerseke is in de nacht van zaterdag op zondag met zijn scooter ten val gekomen nadat hij tegen een betonnen paal was gereden.
Rond 00.45 uur kwam de jongen ten val nadat hij op de Breeweg in zijn woonplaats door nog onbekende oorzaak een betonnen paal geheel omver had gereden. Zijn scooter raakte zwaar beschadigd. De jongen droeg geen helm en liep bij zijn val een bult op aan zijn hoofd. Hij werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis waar hij na behandeling weer naar huis mocht. Omdat het vermoeden bestond dat de jongen onder invloed van alcohol was, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen. De uitslag hiervan is nog niet bekend.


Z-624-2005 Rijden onder invloed

Een 25-jarige automobilist uit Terneuzen is zondag rond 00.45 uur op de Stationsstraat in Axel aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete.


O-625-2005 Rijden onder invloed

Een 24-jarige automobilist uit Goes is zondag rond 01.30 uur op de Koepoort in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 4 uur en een boete.


O-626-2005 Wiet en hamer in beslaggenomen
Op de Nieuwstraat in Goes werd zondag rond 03.30 uur tijdens controle van een personenauto wiet en een hamer aangetroffen.
De hamer lag naast de stoel van de bestuurder, een 21-jarige inwoner van de gemeente Oss. Hij verklaarde deze bij zich te hebben om zich te beschermen. Hij deed hiervan vrijwillig afstand. Verder werd in de auto 7,2 gram wiet aangetroffen dat in beslag werd genomen. Uit navraag bleek tevens dat de auto niet was verzekerd. De auto werd bij het politiebureau gestald.


Z-627-2005 Man aangehouden na vernielen ruitje
Op de Papaverweg in Hulst is zondag rond 04.00 uur een 17-jarige inwoner uit die plaats aangehouden.
De 17-jarige jongen wordt ervan verdacht eerder die nacht, onder invloed van alcohol, een ruitje te hebben vernield van een woning aan de Kennedylaan in Clinge.





Politie Zeeland