Gemeente Hulst


Persbericht - 31.01.2005

Leerlingen dragen steentje bij aan bouw De Schakel.

Op 19 juli 2004 vingen de sloopwerkzaamheden bij basisschool De Schakel aan. Deze werden eind augustus 2004 afgerond. Begin september startte de aannemer vervolgens met het inrichten van het bouwterrein, om vervolgens met de bouw te starten. Om alle leerlingen tijdens de bouwperiode te kunnen huisvesten, werden ter plaatse noodlokalen gezet.

De werkzaamheden lopen goed op schema. Momenteel is gestart met het buitenmetselwerk. De oplevering van het gebouw staat gepland voor juni 2005. Na de oplevering van de nieuwbouw wordt het resterende gedeelte van het oude gebouw gesloopt. Als laatste wordt een nieuw speelterrein aangelegd.

Onder het motto ieder draagt zijn steentje bij hebben alle kinderen van basisschool De Schakel en peuterspeelzaal Duimelot een kei gekregen.
Van deze kei mogen ze hun eigen kunstwerkje maken. Op donderdag 3 februari 2005 worden alle keien samengevoegd tot één grote, kleurige, vrolijke steen. Dit feestelijke gebeuren start om 13.45 uur. Omstreeks half 3 voegen de allerkleinsten hun kei toe aan het geheel. Het eindresultaat krijgt een plaatsje aan de ingang van de nieuwe school.

---

Gemeente Hulst
Team Communicatie
Cindy van Driessche.
Tel : 0114-389137
Email: cde@gemeentehulst.nl