Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Nieuw voor alle paardenliefhebbers: depaardengids.nl

Op www.depaardengids.nl is alles te vinden: van kapper tot ruitersportzaak

HOORN ­ Het is eindelijk zover. Donderdag 3 februari is de officiële lancering van www.depaardengids.nl. Een echte online telefoongids én magazine voor mensen die van paarden houden. De Paardengids brengt vraag en aanbod samen: voor consumenten én bedrijven.

Deze website biedt op zeer overzichtelijke wijze toegang tot alle denkbare informatie voor paardenkenners en ­liefhebbers. De Paardengids brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het biedt bedrijven een zeer bereikbare manier om in contact te komen met honderdduizenden liefhebbers van paarden. Tegelijkertijd stelt het bezoekers in staat te kiezen uit het gevarieerde aanbod aan diensten en producten. De gids is vanaf de start zeer compleet, steeds actueel en werkt continu aan nog betere en meer informatie! Gericht op de vragen van de informatiezoekende liefhebbers van paarden.

Op de Paardengids zijn maar liefst 4500 adressen te vinden van bedrijven: van paardenkappers tot aan dressuurstallen, van ruitersportwinkels tot hoefsmeden. Tandarts, foerageerbedrijf, trailer of stalling nodig? Zo gevonden op categorie per provincie. Bezoekers krijgen de mogelijk om op heel eenvoudig wijze hun eigen, handige 'paarden-adresboek' aan te maken. Hierin kunnen favoriete adressen direct worden opgeslagen.

De Paardengids houdt de paardenliefhebbers continu op de hoogte van alle nieuwe producten en aanbiedingen.

Bezoekers van de website kunnen zich gratis abonneren op een elektronische nieuwsbrief. Hierin worden producten en diensten aangeprezen, bovendien kunnen de ontvangers van deze nieuwsbrief prachtige prijzen winnen.