Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Meldingen artikel 8.19 Wet milieubeheer

Betreft: bekendmaking dat door het college van burgemeester en wethouders een verklaring ingevolge artikel 8.19, tweede lid, onder c van de Wet milieubeheer is afgegeven voor een melding ingevolge artikel 8.19 van de Wet milieubeheer.

Melder: de heer A.J.C. van Hout, Oude Grintweg 65 in Oirschot voor een paarden- en zoogkoeienhouderij aan het adres Oude Grintweg 65 in Oirschot.

Reden melding: de verandering betreft het vervallen van de nieuw te bouwen stal en de mestplaat en het wijzigen van één paardenstal en een gedeelte van de centrale gang in een schuilhok voor de zoogkoeien aan het bovengenoemde adres.

Melder: Maatschap Van den Oord, Nieuwedijk 47 in Oirschot voor een biologische zoogkoeienhouderij annex vleesstierenmesterij.

Reden melding: de verandering betreft het omzetten van een aantal vleesstieren naar varkens en paarden, evenals het verplaatsen van een aantal dieren en bovengrondse dieselolietank aan het bovengenoemde adres.

Melder: de heer P. van Beers, Voldijnseweg 4 in Westelbeers voor een melkrundveehouderij aan het adres Voldijnseweg 4 in Westelbeers.

Reden melding: de verandering betreft het wijzigen van de omvang van de ligboxenstal, de indeling en de grootte verandert ten opzichte van de vergunde situatie. Het aantal en de soort dieren in de stal wijzigen niet.

Melder: de heer J.J.M. van Roovert, Voorteindseweg 3 in Middelbeers voor een vleesstierenhouderij aan het adres Voorteindseweg 3 in Middelbeers.

Reden melding: de verandering betreft het wijzigen van de huisvesting voor stieren, het slopen van diverse gebouwen en het omzetten van opslagruimte in woongedeelte.

Aanvullende informatie: Van deze meldingen kan worden aangenomen dat zij geen nadelige gevolgen hebben voor het milieu.

Inzage- termijn: de verklaring en andere ter zake zijnde stukken liggen van donderdag 3 februari 2005 tot donderdag 17 maart 2005 ter inzage.

Bezwarentermijn: binnen zes weken na de verzenddatum van de verklaring bij het college van burgemeesters en wethouders van Oirschot.

Verzoek om schorsing/voorlopige voorziening: in de genoemde periode bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA s Gravenhage. De verklaring treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Wie kan bezwaar maken: belanghebbenden.