Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* Noord-West Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORD-WEST VELUWE


3 februari 2005


HEERDE - Automobiliste belandt in berm


Een 44-jarige automobiliste uit Nijmegen belandde woensdagmorgen (2/02) op de A50 bij Wapenveld door een inhaalmanoeuvre in de berm. Een 31-jarige vrachtwagenchauffeur uit Lemelerveld wilde rond 10.10 uur voor hem rijdende auto's inhalen op het moment dat de vrouw al op de linker rijstrook reed. Om een aanrijding te voorkomen week de vrouw uit naar de middenberm, probeerde te corrigeren maar kwam met haar auto op de zijkant terecht. Politie en ambulance waren snel ter plaatse en onderzoek door ambulancepersoneel wees uit dat de vrouw niet gewond was. Een bergingsbedrijf sleepte haar auto weg.


EMST - Automobilist loopt nat pak op


Een 18-jarige automobilist uit Emst liep dinsdagavond (1/02) op de Vaassenseweg een nat pak op doordat hij in een sloot belandde. De man verloor door onbekende oorzaak de macht over het stuur en belandde met zijn auto in de sloot terecht. De man liep geen letsel op maar was wel kletsnat. Zijn auto raakte totaal vernield.


HARDERWIJK - Bromfietser gewond door val


Een 16-jarige bromfietser uit Vierhouten raakte woensdagmorgen op de Parallelweg gewond door een valpartij. De jongen wilde rond 08.20 uur een stilstaande vrachtwagen inhalen maar schrok van een hem tegemoetkomende bestelauto. De jongen kwam ten val en liep hoofdletsel op. Hij ging naar het ziekenhuis voor onderzoek.


ELSPEET - Diefstal in bedrijf


Onbekenden hebben in de nacht van dinsdag op woensdag (2/02) ingebroken in een bedrijfspand aan de Apeldoornseweg. De daders kwamen via een gat in het plafond en via enkele deuren diverse ruimten binnen. Verdwenen zijn onder meer een draagbare computer en een hoeveelheid geld. De politie stelt een onderzoek in.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --